Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Dizdar çekti! Ezgi Mola, 8 yıl sonra ekrana döndüğü Masumlar Apartmanı setinde bakın ne yapıyor!

Merve Dizdar çekti! Ezgi Mola, 8 yıl sonra ekrana döndüğü Masumlar Apartmanı setinde bakın ne yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmeyen Ezgi Mola, geçtiğimiz yıl Alice Müzikali ile sahneye çıkmıştı. Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Enis Arıkan ve Merve Dizdar ile birlikte rol aldı oyuncu. Pandemi sürecinde gösterimlerin yasaklanmasıyla oyun da durdu.

Ezgi Mola, uzun yıllardır sadece sinema filmlerinde rol almaya başladı. Uzun süren set saatleri, yorucu çalışma temposu nedeniyle oyuncu dizilerde rol almayı tercih etmedi. Ancak aradan geçen 8 yılın ardından onun ekrana dönmesini sağlayan Masumlar Apartmanı dizisi oldu. Şu sıralar çekimleri yapılan dizide Ezgi Mola, Alice Müzikali’nde birlikte rol aldığı Merve Dizdar ile yine aynı projede buluştu.

İki esprili ve doğal arkadaş, set ortamında görünen o ki takipçilerine pek çok keyifli paylaşımlar yapacaklar. Bunlardan ilki ise kısa bir süre önce geldi. OGM Pictures imzalı ve TRT için çekilen Masumlar Apartmanı dizisinin geçtiğimiz hafta başlamıştı.

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun hikayelerinden esinlenerek gerçek hayat öyküsüne dayanan dizide Ezgi Mola ve Merve Dizdar iki kız kardeşi oynuyorlar. Kısa bir süre önce ikilinin dizideki imajı da ortaya çıkmıştı. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah’ın da rol aldığı dizinin setinden gelen paylaşım ise Ezgi Mola’nın takipçilerini güldürdü.

On parmağında on marifet olan Ezgi Mola’nın sette beklerken boşa vakit geçirmemek için örgü ördüğü görülüyor fotoğrafta. Ezgi Mola, yıllar sonra döndüğü dizi setinde anlaşılan sıkılmamak ve bir şeyler üretmek için yine farklı uğraşlar içine girmiş!

Bu durumu belgelemek de Merve Dizdar’a düşmüş… İşte Ezgi Mola’nın kucağında senaryosu ile örgü ördüğü o fotoğraf:

Merve Dizdar çekti! Ezgi Mola, 8 yıl sonra ekrana döndüğü Masumlar Apartmanı setinde bakın ne yapıyor! 7