Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar ile Ezgi Mola bir arkadaştan öte, bir kardeş gibi oldu!

Merve Dizdar ile Ezgi Mola bir arkadaştan öte, bir kardeş gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Ezgi Mola ile Merve Dizdar, yakın arkadaşlıklarını iş yaşamında da bir arada yer aldıkları projelerle taçlandırıyor… Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı bir işbirliği ile güçlerini birleştiren ikili, uzun bir aradan sonra yeniden Alice Müzikali ile de hayranlarının karşısına çıktı.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın da başrolünde yer aldığı projede, Alice karakteri ile Serenay Sarıkaya da büyüleyeci yeteneklerini sergiliyor. Pandemi nedeniyle uzun süre ara verilen müzikalin 7 Şubat’ta yeniden izleyicilerle buluşması büyük yankı buldu… Tüm biletleri haftalar öncesinden satılan müzikal hakkında konuşan Ezgi Mola, izleyicilerden gelen dönüşlerden çok memnun olduğunu söyledi.

Merve Dizdar ile Ezgi Mola bir arkadaştan öte, bir kardeş gibi oldu! 7

Merve Dizdar ile hem sette hem set dışında sürekli bir arada bulunduklarını belirten Ezgi Mola, Alice Müzikali için de şöyle konuştu:

“Çok güzel şeyler söylüyor her gelen. Biz de iki yıl sonra, pandemiden sonra açığı kapattığımız için çok mutluyuz. Tiyatro salonlarının dolu olmasından dolayı çok mutluyuz. Darısı küçük tiyatroların ve salonların da başına. Çünkü onların işi çok zor. Pandemi küçük salonları çok kötü vurdu.”

Ezgi Mola, Alice Müzikali ile birlikte yeniden izleyicilerle tiyatro salonunda buluşmaktan çok memnun. Masumlar Apartmanı dizisinde de yoğun bir tempoda çalışan iki oyuncu, zamanlarının büyük bölümünü bir arada geçirmekten de son derece memnun gözüküyor.

İkili çok iyi arkadaş ama bir kardeş kadar da birbirlerine çok yakın durumda bulunuyor.