Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar iyi ki Mucize Doktor dizisinden gönderilmiş!

Merve Dizdar iyi ki Mucize Doktor dizisinden gönderilmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini izleyenlerin aklındaki sözü başlığa taşıdık… Merve Dizdar, TRT1 ekranında 3 bölümü geride kalan Masumlar Apartmanı’nda öyle başarılı ve etkili oldu ki, Mucize Doktor dizisinde kalsaydı bu hallerini belki de izleyemeyecektik.

Hatırlanacağı üzere pandemi öncesinde yani Mart ayı civarında Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile Merve Dizdar katılmıştı. İtici bir karaktere, yani dizinin kötü karakterlerinden birisine hayat veren oyuncu, birkaç bölüm oynadı ama izleyicileri de gıcık etmeyi başardı.

Merve Dizdar’ın artık Mucize Doktor dizisinde rol almayacağı Haziran ayında ortaya çıkmıştı. Dizinin 2. sezon planlamasında Kıvılcım ve Damla karakterlerine yer verilmedi. Özge Özder ile birlikte Merve Dizdar da Mucize Doktor dizisinden gönderilmişti.

Bu durum Merve Dizdar için de sürpriz oldu.Çünkü gelişmeleri yapımcıdan değil de basından öğrenmişti. Rolü de öylece ortada bırakılmıştı. Sonuçta ne mi oldu? İyi ki de Mucize Doktor’daki Damla karakterini devam ettirmemişler.

Merve Dizdar iyi ki Mucize Doktor dizisinden gönderilmiş! 7

Masumlar Apartmanı dizisi Salı akşamlarına damga vurdukça, Gülben karakterinde Merve Dizdar’ın harika performansı izleyicileri mest ediyor. Mucize Doktor’daki gıcık Damla’dan ise Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri çok daha etkili…

Sonuçta Merve Dizdar’a Mucize Doktor dizisinde bir haksızlık yapıldı belki ama, oyuncunun Gülben performansı iyi ki de yapılmış dedirtiyor insana… Birçok dizi takipçisi de Gülben performansından sonra benzer düşüncede olduklarını sosyal medyada yorumlarıyla belirtiyor.

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile gönüllere de akıllara da çoktan girdi…