Ana sayfa Sosyal Medya Merve Sevi’den akrobatik hareketle mütevazi olmayan paylaşım!

Merve Sevi’den akrobatik hareketle mütevazi olmayan paylaşım!

tarafından ker_def

Oyuncu Merve Sevi, bir süredir ekranlarda görünmüyor. Ancak ünlü oyuncu, rol aldığı tiyatro oyunlarıyla gündemde.

Televizyongazetesi/Detay

Fareler ve İnsanlar isimli oyunun yanı sıra Kadın Kafası isimli tiyatro oyununda rol alan Merve Sevi, sosyal medya hesabından paylaştığı bir pozla dikkat çekti.

Sevi, Perşembe günleri instagram’da yapılan tbt günlerine katıldı ve çimenlerin üzerinde akrobatik bir hareketinin fotoğrafını paylaştı.

Sevi, bu paylaşımına “Hiç mütevazi olamayacağım” notunu düştü.

İşte Merve Sevi’nin o paylaşımı:

Hiç mutevazı olamayacağım ?
#tbt❤️

Merve Sevi'den akrobatik hareketle mütevazi olmayan paylaşım! 7

MERVE SEVİ KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

24 Temmuz 1987 doğumlu olan Sevi Artvin’de dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Sevi, ilk kez Omuz Omuza dizisinde rol aldı. Ardından dönemin fenomen projesi olan Hayat Bilgisi’nde yer alan Merve Sevi popülerliğinin üst seviyesine ise Yalancı Yarim dizisiyle ulaştı. Aynı dizide yer alan rol arkadaşı Barış Akarsu’yu trafik kazasında kaybeden Sevi, o dönem büyük üzüntü yaşamıştı. Daha sonra sırasıyla Dağlar Delisi, Hayat Güzeldir, Doktorlar, İhanet, İzmir Çetesi, Yalancı Bahar ve Canımın İçi dizilerinde rol alan Sevi son olarak Hayat Mucizelere Gebe projesinde bulunmuştu. Dizilerin yanı sıra sinema filmleri, tiyatrolar ve reklamlarda da yer alan Merve Sevi 2013 yılında ise “Merve Sevi Bunu Beğendi” isimli bir program sunmuştu.