Ana sayfa Dizi İzle Meryem gerçeği öğreniyor! – Elimi Bırakma 8. Bölüm İzle

Meryem gerçeği öğreniyor! – Elimi Bırakma 8. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisi 16 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yine etkileyici bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Alina Boz’un Azra karakteriyle harikalar yarattığı, Alp Navruz’un bir önceki dizideki Sinan karakterini unutturmayı kısa sürede başardığı dizi, 8. bölümüyle de büyük beğeni topladı. Dizinin 8. bölümünde yaşananlar Youtube’daki dizi sayfasında yayınlandı. Bu sahneler de çok tıklama alıyor.

Videodan dizinin 8. bölümünde Meryem’in gerçekleri öğrendiği sahneyi izleyebilirsiniz…

Elimi Bırakma 8.Bölümde neler yaşandı?

Feride Hanım’ın hastalığını öğrenen Azra’nın dünyası başına yıkılır. Feride için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Babaannesinin hastalığı konusunda Cenk’e açılmak istese de Feride Hanım hastalığını ailesinden gizlemeyi seçer. Azra omuzlarına binen büyük bir sırla dik durmaya çalışır.

Başı polisle derde giren Sumru’nun tek çıkış yolu Azra’dır. Ancak Azra Sumru konusunda geri adım atmamaya kararlıdır. İyice köşeye sıkışan Sumru düştüğü çıkmazdan çıkabilecek midir?

Cenk’in Cansu’ya attığı “sevgililik adımı” Tarık’ın dikkatini çeker. Cansu’yu Azra için kullandığını düşünen Tarık’la Cenk büyük bir kavgaya tutuşurlar. Azra’nın gerçek yüzünü babaannesine göstermek isteyen Cenk’in eline bir koz geçer.

Sumru’nun Mert konusunda bir şeyler gizlediğini düşünen Cansu, Mert’in yerini öğrenir. Mert için Fatma’nın karşısına dikilen Cansu, Mert’i Azra’ya kavuşturabilecek midir?

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal

Elimi Bırakma Dizisi Konusu;
Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir.

Ailelerinin sahip oldukları bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşayan Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan etkileyici bir aşk hikayesini konu almaktadır.