Ana sayfa Sosyal Medya Meryem Uzerli ekranlara geri dönüyor!

Meryem Uzerli ekranlara geri dönüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisiyle hem Türkiye’de hem de dünyada gönüllere taht kuran Meryem Uzerli yeni bir projeyle ekranlara geri dönüyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hürrem Sultan karakteri ile tanındıktan sonra ünü dünyanın pek çok ülkesine ulaşan Meryem Uzerli, bir dönem hiç gündemden düşmeyen bir isimdi. Dizi devam ederken tükenmişlik sendromuna yakalandığı söylendi ve ani bir şekilde diziyi bırakarak doğup büyüdüğü Almanya’ya gitti.

Bu süreçte iki kızı dünyaya gelen Meryem Uzerli, yurt dışındaki projelerde yer almaya başladı. Güzel oyuncu son olarak Eylem Kaftan yönetmenliğinde çekilen Kovan filminde rol aldı.

Meryem Uzerli ekranlara geri dönüyor! 7

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Meryem Uzerli’yle ilgili son zamanlarda birçok söylenti dolaşıyordu. Bunlardan biri Yasak Elma’da rol alacağı üzerineydi. Onun üzerine Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacağı iddia edildi. Ancak iddiaların hiçbiri doğru çıkmadı.

TV100 sitesindeki habere göre Meryem Uzerli bambaşka bir projede rol almaya hazırlanıyor. Habere göre Uzerli, yine Eylem Kaftan’ın dijital platform Exxen için bir dizide rol alacak. Ağustos sonu eylül başı gibi çekilmeye başlanacak dizi için şu an Uzerli’nin 16-18 yaş halini canlandıracak genç oyuncu aranıyor.

Bugüne kadar birçok ödül kazanan oyuncunun yeni dizisiyle ilgili ayrıntıları önümüzdeki günlerde elimize ulaştıkça paylaşacağız.