Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı

Meryem Uzerli’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı

tarafından ker_def

Meryem Uzerli'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı 7

◊ Reklamında oynadığın herhangi bir firma öyle görüyordur ama…

– Mesela şampuan reklamı için firmaya uygun geldiğim için bana teklif getiriyorlar. Birlikte oturuyoruz, ben o şampuanı kullanıyor muyum, gerçekten seviyor muyum, buna bakıyoruz. Bir keresinde bir yemek şirketinden teklif gelmişti. İnanılmaz para vereceklerdi. Ama yapamam dedim. Çünkü ürünlerinin yüzde 90’ının içinde glüten vardı. “İnsanlar fark etmez” dediler. “Ama ben glütenli yemek yiyemem” dedim. Etik davranmak gerekiyor.

◊ Bir çocuk maması markasından teklif gelse ve o çocuğuna yedirmeyeceğin bir ürün olsa, çok para verseler de oynamaz mısın?

– İlk önce araştırırım. Eğer yediremeyeceğim bir şeyse oynamam.

◊ “Kendimi bir ürün olarak görmüyorum” dedin. Neden? Bir marka değil misin, marka da bir ürün sonuçta…

– Buna inanmadığımı söylemedim. Sadece kendimi öyle görmüyorum. Benim bir ürün için gerekli olan kariyer planlamam vs. gibi şeylerim yok. Bir proje geliyor ve ben hangi hikaye içinde kendimi sıcak görüyorsam kabul ediyorum. Kariyer açısından bir endişem yok.

EVLENİP İKİNCİ ÇOCUĞU YAPMAK İSTİYORUM

◊ Peki para kazanmak?

– Para kazanmak istiyorum. Sonuçta benim bir çocuğum ve onun bir geleceği var. Az önce bana Lara’nın babasını sordun. Oradan bir kuruş geliyor mu? Yok. Geleceğini de zannetmiyorum bu hayatta. Ayrıca hiç öyle bir beklentim yok ve istemem. Ailem zengin değil. Ben düşersem arkamda kimse yok. Benim Lara’ya karşı sorumluluklarım var. Onun eğitimi ve geleceği çok önemli. Bu da evde oturup gökyüzüne bakmakla olmuyor. Ben yalnız olsam çok daha az çalışırım.