Ana sayfa Dizi Haberleri Meryem Uzerli’nin hep olumsuzlukları öne çıkartılıyor, bu size de garip gelmiyor mu?

Meryem Uzerli’nin hep olumsuzlukları öne çıkartılıyor, bu size de garip gelmiyor mu?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Son dönemde Meryem Uzerli hakkında magazin dünyasında çıkan haberlere bakıldığı zaman genellikle olumsuzluklarıyla öne çıkartıldığını gözlemliyoruz.

Örneğin, Cannes’ta kimsenin ilgisini çekmediği haberleri yayılmıştı. Ama işin aslı tam da öyle değildi…

Ardından estetik yaptırması nedeniyle kötü bir görüntü oluştuğuna yönelik yorumlarla karşılaştı.

Sonra ise yüzünü yeniden eski haline getirmesi için ünlü bir yönetmenden uyarı geldiği haberleri ile medyanın gündeminde yer aldı.

Son olarak ise selülitleriyle konuşuluyor…

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdı Hürrem karakteriyle bir anda dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Meryem Uzerli, reklam filmleri ve sinema filmlerinde yer alarak ününü pekiştirmişti.

Ancak güzel oyuncunun son dönemde bir projede yer almaması onu magazin medyasında farklı haberlerle gündeme getiriyor.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Uzerli’nin yakın zamanda bir diziyle ekrana dönüş yapmasının kendisi açısından ve imajının geleceği açısından çok önemli olduğu değerlendirmesini yapmaktayız.

Uzerli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı kızıyla eğlenceli bir pozunun hemen magazin basını tarafından selülitlerinin ortaya çıktığı şeklinde yorumlanması da ilginç bir durum.

Meryem Uzerli'nin hep olumsuzlukları öne çıkartılıyor, bu size de garip gelmiyor mu? 7

Haberdeki ifadeler şöyle: “Son dönemlerde yaptırdığı dolgu ile gündeme gelen 34 yaşındaki Meryem Uzerli’nin Instagram’a yüklediği son fotoğrafta selülitli bacakları gözüktü. Takipçileri bu kez Uzerli’nin selülitlerine yorumlarda bulundu.”

Görüldüğü üzere Uzerli’nin imajı sürekli olarak bu tür haberlerle zarar görüyor.

Ünlü oyuncunun bir an önce ciddi bir projeye ile ekrana dönüp oyunculuğuyla konuşulmaya başlaması onun geleceği açısından daha hayırlı gözüküyor.