Ana sayfa Sosyal Medya Milyonlar Can Yaman’a hayran, peki Can Yaman kimlere hayranlık besliyor?

Milyonlar Can Yaman’a hayran, peki Can Yaman kimlere hayranlık besliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın ünü birçok ülkede yayılıyor. Dizileri ile tanınan Türk oyuncu, ismini adeta bir markaya çevirmiş durumda. Sevgilisi Diletta Leotta ile tatilde olan oyuncu, Kasım ayında Sandokan isimli dizinin çekimlerine başlayacak. Can Yaman tatil pozları ile magazin gündeminde çok konuşuldu. Türkiye’de de İstanbul ve Bodrum’da tatil yapan oyuncu keyifli anlar yaşadı.

Milyonlarca hayranı bulunan Can Yaman’ın da hayran olduğu isimler var. Peki isimler kimler?İtalya’da son dönemde magazin gündeminde sık sık yer alan Can Yaman, Diletta Leotta ile aşkıyla da gündemden düşmüyor. Sandokan isimli diziye hazırlanan oyuncu, hayranlarından büyük ilgi görüyor. İtalya’da yaşanan bu büyük ilginin en önemli nedenlerinden birisi Can Yaman’ın doğallığı, yetenekleri ve fiziki özellikleri olarak öne çıkıyor. Peki Can Yaman kimlere hayranlık besliyor?

Milyonlar Can Yaman'a hayran, peki Can Yaman kimlere hayranlık besliyor? 7

Can Yaman, aktör olarak en çok Brad Pitt’i seviyor. Öyle büyük bir ilgi duyuyor ki, tüm filmlerini izlemiş ve zaman zaman ondan ilham alıyor.

Christian Bale’ın her filmdeki fiziksel değişimini de çok beğenen Can Yaman, dünyaca ünlü aktörü de yakından takip etmeyi sürdürüyor.

Can Yaman’ın hayran olduğu bir başka ünlü aktör ise Mel Gibson… Bu 3 oyuncunun tüm projelerini yakından takip eden Can Yaman, onları izleyerek çok şey öğrendi.

Can Yaman, röportajlarında bu hayranlığını şu sözlerle ortaya koydu: “Brad Pitt, Christian Bale, Mel Gibson. Oyunculuklarını çok beğeniyorum.Bu üç ismin projelerini özellikle takip ederim.”

“Sporculardan ise basketbolda Michael Jordan, çalışkanlık anlamında Cristiano Ronaldo, boksta ise Anthony Joshua’yı sayabilirim.”