Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Milyonlarca hayran bekliyor, Serkan Çayoğlu ise düğün konusunda kararlılık sergiledi!

Milyonlarca hayran bekliyor, Serkan Çayoğlu ise düğün konusunda kararlılık sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisi uzun yıllardır birlikte ve örnek bir çift olarak dikkatleri çekiyor. Kiraz Mevsimi isimli dizide bir araya gelen ve sette başlayan aşklarını bugüne kadar sürdüren iki ünlü oyuncu yakında evlenecek.

Yaz sonunda nikah kıyacak olan ünlü çiftin düğünü de heyecanla bekleniyor. Hem yurt içinden hem de yurt dışından çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan iki ünlü ismin düğünüyle ilgili detaylar da çok merak ediliyor.

Geçtiğimiz gün Özge Gürel, düğün hazırlıkları için ecele etmediklerini ve henüz tam takvimin belli olmadığını söylemişti. Ancak hayranlar bu açıklamadan tatmin olmadı ve muhabirler ilk fırsatta konuyu Serkan Çayoğlu’na da sordu. Ünlü oyuncu, düğünün yaz sonunda gerçekleşeceğini belirterek net olmasa da bir takvim verdi. Aslında bu sözler çiftin evlilik konusunda net olduğunu gösteriyor.

Milyonlarca hayran bekliyor, Serkan Çayoğlu ise düğün konusunda kararlılık sergiledi! 7

İlgiden bıkmadığını ifade eden Serkan Çayoğlu, “Bıkmadık, yaz sonu gibi olacak. Ama hakikaten tarih belli değil. Belli olduğunda paylaşırız, yazılır. Net bir tarih yok, mekan belli değil. Genelde sorup ağzımdan laf almaya çalışıyorlar ama hakikaten yok. Belirli bir şey olsaydı söylerdim” diye konuştu.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel hayranları sosyal medyada çok aktif ve zaman zaman bazı kolajlar yaparak da hoş çalışmalara imza atıyor. İki ünlü ismi çocuklu bir aile gibi gösteren görseller de sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Serkan Çayoğlu’na bu konu da soruldu. Ünlü oyuncu, “Nasipse ileride olur” diyerek çocuk konusunda istekli olduklarını ifade etti. Düğün hazırlıklarının projeleri veya tatillerini etkilemesi konusundaki soruyu ise ünlü oyuncu şöyle yanıtladı: “Düğün hazırlığı zaten başlar ama bu tatili de engellemez, işini de engellemez. Her şeyi aynı anda yürütmek bence mümkün.”