Ana sayfa Sosyal Medya Mimikli, esanslı erkek! Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu’na Özge Özpirinçci yakıştırması!

Mimikli, esanslı erkek! Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu’na Özge Özpirinçci yakıştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı, yükselen performansı ile ekranda hayranlarını mest etmeye devam ediyor. İkinci sezona eleştiriler altında başlayan dizide hikayenin gelişmesi ile birlikte izleyiciler eleştiri yerine övgülerde bulunmaya başladı. Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu da başarılı performansı ile yapımın gözde isimleri arasında bulunuyor.

Son yıllarda performansı ile öne çıkan Kaygılaroğlu, dergilerin de gözdesi konumunda… L’Officiel Hommes dergisinin kapağında yer alan ünlü oyuncu için belirlenen “Esanslı erkek” ifadesi ise arkadaşları tarafından esprili yorumlara sebep oldu…

Farklı tarzıyla dizinin kapağına renk katan Uraz Kagılaroğlu, instagram hesabından da fotoğrafı yayınladı. Özge Özpirinçci, “Mimikli erkek” diyerek ‘Esanslı erkek’ ifadesinden farklı bir yaklaşım getirdi.

Mimikli, esanslı erkek! Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'na Özge Özpirinçci yakıştırması! 9

Damla Sönmez ise, “Esanslı mı, esaslı mı?” sorusunu sordu. Akasya Asıltürkmen ise oyuncunun üzerindeki kazağı çok beğendiğini ifade etti.

Mimikli, esanslı erkek! Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'na Özge Özpirinçci yakıştırması! 10

Uraz Kaygılaroğlu’nun takipçileri ise fotoğrafı çok beğendi. “Ne kadar yakışıklısın” diye yorum bırakan takipçiler, bu stilini de çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte ünlü oyuncunun paylaştığı dergi kapağı:

Mimikli, esanslı erkek! Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu'na Özge Özpirinçci yakıştırması! 11