Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mine Tugay güven verdi! Eslem Akar’ın duygu durumu karışık!

Mine Tugay güven verdi! Eslem Akar’ın duygu durumu karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar dikkat çekmeyi sürdürüyor. Zalim İstanbul dizisindeki performansı ile beğeni toplayan Mine Tugay, güçlü bir mesaj verdi. Eslem Akar’ın duygu durumu karışık. Hazal Subaşı ise güzelliği ile mest etti.

Zalim İstanbul dizisi Haziran ayında final yaparak sona erdi. Şeniz karakteri ile güçlü bir performans sergileyen Mine Tugay da kötü kadın rolüne rağmen, pek de bir olumsuzluk yaşamadı. Şimdilerde dinlenmekte olan ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Oyuncu, “Kendinize ışık olun. Kendi güveniniz olun.Tek gerçeğe, kendi içinizdeki gerçeğe tutunun” notuyla anlamlı bir mesaj verdi.

Mine Tugay güven verdi! Eslem Akar'ın duygu durumu karışık! 9

Ünlü oyuncu Eslem Akar en son Bein Connect’te yayınlanan Aile Şirketi isimli dizide yer aldı. Güvercin’in de final bölümünün çekimlerine katılan oyuncu, sosyal medyadan ise duygu durumunun karışık olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu.

duygu durumu karışık????????

Mine Tugay güven verdi! Eslem Akar'ın duygu durumu karışık! 10

Çukur dizisinde Nehir karakteri ile göz dolduran Hazal Subaşı, iyi bir tatil dönemi geçirdikten sonra yeniden sette çalışmalara başladı. Oyuncu, sosyal medyada ise güzelliğini sergilediği pozları ile ilgi görmeye ve iltifatlar almaya devam ediyor. İşte ünlü oyuncunun son paylaşımı:

Mine Tugay güven verdi! Eslem Akar'ın duygu durumu karışık! 11