Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’ın yorumları görmek istemediği etkileyici paylaşımı!

Mine Tugay’ın yorumları görmek istemediği etkileyici paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mine Tugay, setin durdurulması sonrasında kendisini evine kapatmıştı.Evde karantina altında koronavirüs salgınından korunmayı hedefleyen Mine Tugay, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Takipçilerine evde kalmaları tavsiyesi veren Mine Tugay, formunu korumak için de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Artistik hareketler içeren bir meditasyon videosu yayınlayan Mine Tugay hem kıvraklığını sergiledi hem de fit halini nasıl sağladığını göstermiş oldu.

Mine Tugay'ın yorumları görmek istemediği etkileyici paylaşımı! 7

Mine Tugay’ın video paylaşımını yoruma kapatması ise dikkat çekti. Zira ünlü oyuncu paylaşımlarını hep yoruma açık bırakıyordu ve büyük çoğunlukla iltifatlar, güzel mesajlar alıyordu. Mine Tugay’a bugüne kadar pek de öyle rahatsız edici bir yorum da gelmiyordu.

Ünlü oyuncu evde kalmanın herkes için bir fırsat olduğunu belirten mesajında yoga ve meditasyonun önemine işaret etti.

Tugay, “Evde olmak biraz da içimize dönmek için bir fırsat ve alan yarattı diye düşünüyorum. Meditasyon, yoga yaparak kendimle bağımı güçlendiriyorum evdeyken. ”Bilinmezin dayanılmaz bütünlüğünün evrensel boyutunu bütün dünya olarak hep birlikte yaşıyoruz” diyor sevgili yoga hocası @meyelbi. Bu çok hoşuma gitti çünkü bilinmeze teslimiyeti yaşarken yeni keşifler için ayrı ama bir aradayız gibi hissediyorum ben de.Yaşamla bağımızı koparmadan, kaygı ve korkularımızı kucaklamayı öğrenerek, bizim için dünya için çalışan herkese şükrederek evimizde kalalım” diye yazdı. İşte o video: