Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı!

Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Miray Daner ismini son dönemde bir hayli duymaktayız. Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisindeki performansı ile sosyal medyada gündemden düşmeyen oyuncu, ayrıca TRT1 ekranında yayınlanan Kara Tahta dizisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikle Kuş Uçuşu dizisinin dünya çapında büyük başarı kazanması, birçok kişide ikinci sezon umudunu da beraberinde getirdi. Birce Akalay da ikinci sezon için son kararı beklediklerini ve muhtemelen de projeye devam edeceklerini ama net bir durumun henüz olmadığını açıklamıştı. Miray Daner ile birlikte çok başarılı sahnelerde yer alan Birce Akalay, dünya gündeminde de çok konuşulan bir isim oldu.

Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı karakteri kendi kuşağının duygularını, hislerini ve hayata bakışını ortaya koyan yaklaşımları ile de herkesi şaşkına çevirdi. Çocukluğundan bu yana hayranı olduğu bir televizyon spikeri ile karşılaşması ve ondan yüz bulamaması sonrasında bu büyük sevginin nefrete dönüşmesi sürecini Miray Daner çok başarılı şekilde ortaya koydu.

Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı! 20

Oyuncu, dizinin bu kadar büyük başarı kazanmasından da çok memnun. Miray Daner, “Çok mutluyum. Bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum açıkçası. İşimize çok güveniyorduk, çok seviyorduk ama tüm dünya tarafından çok ilgi gösterilmesi çok mutlu etti” açıklamasını yaptı.

İnandığı bir işin bu kadar başarılı olmasının memnuniyetini yaşayan oyuncu, dünyanın birçok ülkesindeki hayranlarından da güzel mesajlar aldığını açıkladı.

Miray Daner, başrolü paylaştığı Birce Akalay için de güzel sözler söyledi. Oyuncu, “Zaten Birce’yi çok seviyorum. Hayranlıkla takip ettiğim bir oyuncuydu. Onunla aynı seti paylaşıyor olmak, Birce gibi değerli bir insanı tanımak çok mutluluk verici. Hem çalışmak hem de onu tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı! 21

Dijital platform projelerinin dünyanın her yerindeki izleyicileri ulaşabilme açısından çok daha fazla önem kazandığını anlatan Miray Daner, Kara Tahta dizisiyle TRT1’de yer almayı sürdürüyor.

Miray Daner, Kara Tahta dizisi konusunda ise şöyle konuştu: “Güzel bir iş yaptık, final kararı alır gibi oldu ama fakat devam etmeye karar verdik. Emek verdiğimiz bir iş. Güzel bir şekilde finalize etmeye karar verildi. Bir süre daha devam ediyoruz.”

Miray Daner bu sözleri ile birlikte Kara Tahta dizisinin bir süre daha devam edeceğini ama sonuçta finalin de çok uzak olmadığını ifade etmiş oldu.