Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner, Pınar Deniz’in bir tık önünde gidiyor!

Miray Daner, Pınar Deniz’in bir tık önünde gidiyor!

tarafından ker_def

Vatanım Sensin dizisi iki genç starın çıkışıyla dikkat çekmişti.

Hilal karakterine hayat veren Miray Daner ve Yıldız olarak biraz da izleyicileri gıcık eden Pınar Deniz…

Her ikisi de başarılı rolleriyle yeni sezonda yeni dizilerde başrol kaparak başarılarının meyvesini topladı.

Pınar Denir bir süredir Fox TV ekranında Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterine hayat veriyor. Hem oyunculuğu hem de sesiyle dikkatleri çekmeyi başardı.

Miray Daner ise Bir Litre Gözyaşı dizisiyle ilk kez Pazar günü ekranda izleyicilerle buluştu. Rolüne tam oturmadığı eleştirileri alıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, iki genç oyuncuyu karşılaştırdı ve Miray Daner’in Pınar Deniz’in bir tık önünde seyrettiğini belirtti.

İşte o yazı:

‘Vatanım Sensin’ dizisinin oyuncuları Miray Daner ve Pınar Deniz, yeni sezon yapımlarında başrol oyuncuları olarak karşımıza çıkıyor. ‘Vatanım Sensin’deki oyunculuklarıyla pek beğenilmişlerdi. Hatta Hilal rolüyle Daner, dünya çapında bir şöhrete kavuşturan kartviziteye ortak olmuştu Leon’la (Boran Kuzum)…

ABD’nin reality show ve magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği ‘En iyi TV Çifti’ anketinden birinci çıkmışlardı. Yani Miray kızımız, Deniz kızımızın bir tık önündeydi.

Miray yeni sezona ‘Bir Litre Gözyaşı’nda Cihan rolüyle giriş yaptı. İlk bölüm tam oturmamış bir hali vardı.

Deniz ise ‘Bir Deli Rüzgar’da Yıldız karakterinde ‘şöhreti yakalamaya çalışan hırslı bir genç kız’ rolüyle yetenekli olduğunu gösterdi. ‘Vatanım Sensin’ sezona iki star adayı çıkardı, bu az rastlanır bir durum…