Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin Üs Yapım imzalı yeni dizisi Kara Tahta, geçtiğimiz hafta sete çıktı. Başrolleri Miray Daner ve Furkan Andıç’ın paylaşacağı diziyle ilgili güzel bir haber geldi.

Kadrosunda Çiçek Dilligil, Cengiz Bozkurt, Onur Durmaz gibi başarılı isimlerin de bulunduğu Kara Tahta dizisi, 30 Mart Çarşamba akşamı TRT1’de ekrana gelecek ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta dizisinin yayın tarihi belli oldu! 8
Yeni diziyle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz günlerde İstanbul Sirkeci’de gerçekleştirilen sahnelerle ilgili fotoğraflar sosyal medyada yer aldı. İlk gün çekimleri oldukça keyifli geçen dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

TRT 1’de ekrana gelecek olan dizide Miray Daner Irmak, Furkan Andıç da Atlas karakterini canlandıracak. Furkan Andıç’ın canlandıracağı Atlas karakteri ile Irmak, okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

Miray Daner ve Furkan Andıç’ı ekrana döndüren Kara Tahta dizisinin yayın tarihi belli oldu! 9
Furkan Andıç en son yaklaşık iki yıl önce Çatı Katı Aşk dizisiyle ekrana gelmişti. Miray Daner ise en son 2018 yılında Kanal D’de ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı’nda rol aldıktan sonra yeni projelerinde tercihini dijital platformlardan yana kullanmış ve Saygı, Hakan: Muhafız dizilerinde rol almıştı.

Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin yeni dizide buluşacağının ortaya çıkması ile birlikte hayranlar büyük bir beklenti içine girdi. Bugün yönetmen Ender Mıhlar çektiği selfie ile bizleri #IrLas çifti ile tanıştırdı.