Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner, yeni dizisinde Cihan karakteriyle gözyaşı döktürecek

Miray Daner, yeni dizisinde Cihan karakteriyle gözyaşı döktürecek

tarafından ker_def

Kanal D’nin çok iddialı dizisi Pazar günü izleyici ile buluşuyor. Geçen sezon Vatanım Sensin’de Hilal karakteriyle büyük çıkış yapan Miray Daner, yeni rolüyle izleyicilere gözyaşı döktürecek. Daner’in canlandıracağı Cihan karakterini tanıyalım…

Hayata dört elle sarılan bir genç kız: Cihan…

Kanal D’nin gerçek bir hikâyeden uyarlanan yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı, ekranhayatına başlamak için gün sayıyor. 7 Ekim Pazar akşamı ilk bölümüyleizleyicisiyle buluşacak, Med Yapım – Mf Yapım imzalı Bir Litre Gözyaşı, duygu dolu sahneleriyle izleyicileri derinden etkileyecek.

Dizinin başrollerinden Miray Daner, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan Cihan karakterine hayat verecek. 17 yaşında, güzel, sevimli ve başarılı bir kız olan Cihan; hayata olan pozitif duruşuyla hem çevresine hem de ailesinin yaşam enerjisi olacak.

Miray Daner canlandırdığı Cihan karakteri için, “Cihan, yaşam enerjisi dolu biri. Onun hayata bakış açısı ve çevrisindekilere sürekli umut aşılaması beni çok etkiledi. Hayatla mücadele ederken içindeki mutlu kızı kaybetmemesi ise en büyük özelliği. İzleyicilerle beraber bu cesur ve yürekli kızın bu yolculuğuna şahit olacağız, şimdiden çok heyecanlıyım.” dedi.

Miray Daner, yeni dizisinde Cihan karakteriyle gözyaşı döktürecek 7