Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisinde ne Hazal Kaya ne Buğra Gülsoy, bir başka isim bütün dikkatleri üstüne çekti!

Misafir dizisinde ne Hazal Kaya ne Buğra Gülsoy, bir başka isim bütün dikkatleri üstüne çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir hazırlıkları devam eden Misafir dizisi, nihayet ekrana gelmeye başladı. Dizi, özellikle Bizim Hikaye’den sonra Hazal Kaya’nın yeniden ekrana dönmesi açısından dikkatleri çeken bir yapımdı. Buğra Gülsoy’un geçtiğimiz sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli dönem dizisinden sonra bu kez bambaşka bir rolle ekrana gelmesi nedeniyle de merakla bekleniyordu.

Hazal Kaya’nın oğlunu dünyaya getirdikten sonra bir süre projelerine ara vermesinin ardından Netflix’in Pera Palas dizisinde oynaması ve ardından da Misafir dizisiyle ekrana dönmesi, hayranları için de heyecanla takip edilen
bir durum oldu.

Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, Misafir dizisi ile ilgili tüyolar da bekledi zaman zaman. Kaya, Bizim Hikaye’nin ardından bu kez Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı Fox TV’nin Misafir dizisi ile geçtiğimiz akşam ekranlara geldi.

Ancak dizide iki ünlü başrol oyuncusunun yanı sıra bir başka isim vardı ki sosyal medyanın gündeminde en çok o konuşuldu. Pek çok farklı yapımda başarılı oyunculuğu ile ön plana çıkan ve Misafir’de de adeta başrollerden rol çalan isim Selen Öztürk oldu.

Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Gülfem Hatun rolü ile akıllara kazınan Öztürk, Karayılan, Benim Adım Gültepe, Hatırla Gönül, Payitaht Abdülhamid, Azize, Atiye ve Çocukluk gibi dizilerde de rol almıştı.

Performansı ile Misafir dizisinde herkesi bir kez daha kendisine hayran bırakan oyuncu, oynadığı Nazan karakterini ve izleyiciyi de sosyal medya hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşım ile selamladı.

Misafir dizisinde ne Hazal Kaya ne Buğra Gülsoy, bir başka isim bütün dikkatleri üstüne çekti! 8

Takipçileri ise oyuncuya övgü dolu mesajlarla Misafir dizisindeki farklı karakteri başarıyla canlandırması nedeniyle beğenilerini dile getirdiler. İmajını dizi için değiştiren oyuncunun kıyafetleri ve karakteri adeta yaşaması da izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha ilk bölümde aykırı karakteriyle izleyenlerin dikkatini çeken Selen Öztürk, bir anlamda başrollerden rol çalmayı da usta performansıyla başardı adeta…

Misafir dizisinde ne Hazal Kaya ne Buğra Gülsoy, bir başka isim bütün dikkatleri üstüne çekti! 9