Ana sayfa Dizi Haberleri Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix’teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan!

Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix’teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, ekrana en son geldiği Bizim Hikaye dizisinin finaline doğru oğlu Fikret Ali’ye hamile olduğunu öğrenmişti. Fiko’nun dünyaya gelişi ve sonrasındaki pandemi süreci nedeniyle Kaya, uzun süre setlere ara vermişti. Daha sonrasında ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde oynayan Hazal Kaya, bir güzel sürpriz daha yapmış ve Netflix’in “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinde rol almıştı.

Selahattin Paşalı ile birlikte kamera karşısına geçtiği dizi, Karga Seven Pictures imzalı bir dizi. Çekimleri tamamlandı ama henüz yayınlanmadı. Charles King’in aynı isimli romanından uyarlandı dizi. Kitapta İstanbul’un 1918’den 1920’lerin sonuna uzanan ve imparatorluktan modernliğe geçiş dönemindeki bazı olaylar aktarılmakta.

Ancak dizinin senaryosu biraz farklılaştırıldı. Yönetmenliğini Emre Şahin’in yaptığı ve senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı diziyle ilgili olarak Hazal Kaya, günümüzde yaşayan bir genç kadının, 1919’lu yıllara giderek zaman yolculuğu yaptığı bir hikayenin aktarıldığını söyledi.

Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix'teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan! 11

Fantastik bir dönem dizisi olan “Pera Palas’ta Gece Yarısı” merakla bekleniyor. Diziyle ilgili çok fazla bilgi yok ama Hazal Kaya, daha önce verdiği bir röportajda dizinin eğlenceli bir kurgu olduğunu dile getirmişti.

Bu kez bambaşka tüyolar veren oyuncu, izleyiciyi de hayli meraklandırdı! Geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden yayınlanan “İbrahim Selim İle Bu Gece” programına katılan Kaya, orada Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle ilgili tüyolar vererek, konuyla ilgili izleyicinin heyecanını da arttırdı!

Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix'teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan! 12

Kaya, Esra karakterini oynadığı dizide şarkı da söyleyecek. Dönem kostümleri içinde izleyeceğimiz oyuncu, saçlarını da dizi için açık renge boyatmıştı. Hazal Kaya, dizide Esra karakterinin zaman yolculuğu ile geçmişe gittiğini ve kendisini Mustafa Kemal Atatürk’ü kurtarması gereken bir durumda bulduğunu anlattı programda.

Dizide Atatürk’e de yer verileceği daha önce biliniyordu. Ancak nasıl bir hikaye içinde olacağı merak konusuydu. Hazal Kaya, bu durumu bir şekilde ortaya koymuş oldu.

Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix'teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan! 13

“Bu aslında bir zaman yolculuğu hikayesi. 2022 yılından, hiç bir şey başarabileceğine inanmadığımız sarsak bir kızımız 1919 yılına gidiyor ve öyle bir şey yapıyor ki 1919’da Mustafa Kemal’in hayatını kurtarmak zorunda kalıyor ve gerçekten hiç bir fikri yok dönemle ilgili. Bir kere Mustafa Kemal’i kurtarabilme fikri çok acayip… Benim için rüya gibi bir set süreciydi 8 bölüm ve benim okuduğum en iyi senaryolardan biriydi. Elif (Usma) gerçekten, zaman yolculuğu deyince bir sürü boşluk kalabiliyor ama o kadar doğru, o kadar gerçek bir yerden doldurmuş ki karakterlerin ve hikayenin” diyen Hazal Kaya, hikayelere fantastik unsurlar katıldığında çoğu zaman gerçekçiliğin yitirildiğini fakat Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde, zaman yolculuğu dışında her şeyin gerçek kılındığını anlattı.

Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix'teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan! 14

Bu arada Hazal Kaya, dizi için “Benim yaşadığım en acayip işti” diyerek çok takıntılı bir kişi olduğunu ve konu işse kimseyi tanımadığını söyleyerek “Namus ne dersen benim için iş… Ön hazırlığım çok sıkıdır, meşhur defterlerim vardır… Dolayısıyla bazen bu rahatsız edici olabiliyor, çalışma tarzı böyle olmayan insanlar için. İlk defa ben kadar takıntılı 80 kişiyi bir arada bulmanın keyfini yaşadım. Herkes takıntılı benim gibi” diyerek çekimler sürecinde de çok titiz bir çalışmanın yürütüldüğünü anlattı.

Misafir dizisinde oynayan Hazal Kaya, Netflix'teki dizisi için öyle tüyolar verdi ki merak tavan! 15

“Ben rüya gibi bir 4 ay geçirdim” diyen Hazal Kaya, henüz diziyi izlemediğini de sözlerine ekledi…