Ana sayfa Sinema Misafir filmi BluTV’de izleyicilerle buluştu!

Misafir filmi BluTV’de izleyicilerle buluştu!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı, 7 yaşındaki Lena’nın zorlu yolculuğunun hikayesi Misafir filmi Blu TV’de izleyicilerle buluştu. Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Saba Mubarak, Rawan Iskeif, Homam Hout, Şebnem Dönmez, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimler yer alıyor.

Misafir filminin konusu:

Misafir, akrabalarını Suriye’deki savaşta kaybeden küçük bir kızın hikayesini anlatıyor. 7 yaşındaki Leyla neşe dolu bir çocuktur. Günlerini arkadaşları ile birlikte oyun oynayarak geçiren Leyla’nın hayatı Suriye’de çıkan savaş ile birlikte alt üst olur. Savaş, küçük kardeşi hariç tüm ailesini ondan alır.

Cehenneme dönen bu dünyada artık kardeşi ile yapayalnızdır. Komşuları Meryem, Leyla ve kardeşini de yanına alıp bu vahşet dolu ortamdan gitmeye karar verir. Avrupa’ya göç etmek için öncelikle Türkiye’ye gelen Meryem, Leyla ve kardeşi, kendileri gibi ülkeye sığınanların yanına taşınır.

Çıktıkları bu yolculuk Leyla için başlarda keyifli gelse de onun asıl isteği evine geri dönmektir. Leyla, bir yandan yaşamını sürdürebilmek için para kazanmak, diğer yandan da küçük kız kardeşine annelik yapmayı öğrenmek zorundadır. Başlarına gelen onlarca sorunla baş etmek zorunda kalan küçük kız, bu zorlu yolculukta karşılaştığı tüm engelleri aşarak bir kahramana dönüşür.