Ana sayfa Dizi İzle MKC’den, Barca’yı kurtarma operasyonu! Muhteşem İkili 3. Bölüm

MKC’den, Barca’yı kurtarma operasyonu! Muhteşem İkili 3. Bölüm

tarafından ker_def

Muhteşem İkili 3. Bölümde MKC, Barca’yı kurtarmak için bomba gibi bir plan yapıyor! Dizinin 3. bölümü 15 Kasım Perşembe günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Dizinin 3. bölümünden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Barca, Demiray’ın elinde tutsaktır. Demiray’ın bir numaralı adamı Semih de, MKC’nin elindedir. MKC, bu kozuna güvenerek Barca’nın tutulduğu deniz fenerine gelir. Planını önceden yaptığı için rahattır. Demiray onları, Semih’in yerini söylememesi üzerine bombayı patlatmakla tehdit eder. MKC’nin umurunda olmayan bu tehdit boşa çıkar. Demiray iki kafadarımızı koşullu serbest bırakır. MKC, Semih’in yerini söylemeden alandan çıkamayacaklardır. Söylemesi halinde ise, Demiray’ın pusuya yatmış adamları tarafından öldürüleceklerdir. Aksiyonda bu noktadan sonra başlar…

Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: M.Çağatay Tosun
Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdur Uygulayıcı
Yapımcı: Engin Sarıal
Müzik: Hasan Özsüt,Işıl Özsüt
Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
2.Yönetmen: Filiz Adıgüzel
Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş Tekel
Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)