Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor başarısından sonra Sinem Ünsal hayranları o haberi bekliyor!

Mucize Doktor başarısından sonra Sinem Ünsal hayranları o haberi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’dan önce ve sonra diye oyuncuların yaptıkları işleri ayırmak yanlış olmayacaktır. 2 sezon süren dizi o kadar büyük popülerlik kazandı ki, kadroda yer alan tüm isimlere olumlu yansıdı… Bu isimlerden birisi de Nazlı karakteri ile izlediğimiz Sinem Ünsal.

Ünsa’ın dizi macerası 2017 yılında başladı. Çoban Yıldızı isimli dizideki Güneş karakteri ile dikkat çeken Ünsal, ardından ise Siyah Beyaz Aşk isimli birçok izleyicinin aklından çıkartamadığı Kanal D dizisinde Gülsüm karakterini canlandırmıştı. Sonrasında ise tv8’de yayınlanan Kızım dizisi geldi. Sevgi karakterindeki oyuncu yine yan roldeydi…

Sinem Ünsal kendi halinde çok da popüler olmadan ama birçok kişinin de tanımaya başladığı yeni bir oyuncuyken, Mucize Doktor dizisinden gelen teklif hayatını değiştirdi. Nazlı karakterinde yer alan oyuncu 64 bölüm süren macerada o kadar başarılı oldu ve kendisini sevdirdi ki, bu şans herkese nasip olmazdı…

Mucize Doktor başarısından sonra Sinem Ünsal hayranları o haberi bekliyor! 16

Önüne gelen bu fırsatı iyi kullanan ve yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile de hayranlarını mest eden Sinem Ünsal, şimdi kariyerine bambaşka bir ortamda devam edecek. Artık başrollerin aranılan isimlerinden birisi ve bundan sonra her rolü onun için yeni bir sınav olacak.

Mucize Doktor ile rüzgarı arkasına alan Sinem Ünsal’ın hayranları yeni sezonda yeni proje bekliyor. Yine Fox TV’de yayınlanacak olan Elbet Bir Gün isimli dizi için imza aşamasındaki oyuncu yine aynı ekranda hayranları ile buluşacak. İmzaların atılmasına kesin gözüyle bakılıyor ama hayranlar net olarak Sinem Ünsal’ın yeni sezondaki adresinin belli olmasını da bekliyor.

Mucize Doktor başarısından sonra Sinem Ünsal hayranları o haberi bekliyor! 17

Ünsal, iki kız kardeşin etkileyici hikayesi ile geliyor. Dizide ablası rolünde Şebnem Bozoklu’nun olma ihtimali de yüksek. Bozoklu ile görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında. Mevsim karakterinde izleyeceğimiz Sinem Ünsal, kariyeri açısında 2021-2022 sezonunda büyük bir sınav daha verecek. Oyuncu, Mucize Doktor ile arkasına aldığı rüzgarı yeni dizisinde sürdürebilecek mi, hayranları heyecanla gelişmeleri bekliyor.