Ana sayfa TV Programları Mucize Doktor dizi setinden kamera arkası özel görüntüler geliyor!

Mucize Doktor dizi setinden kamera arkası özel görüntüler geliyor!

tarafından ker_def

Sunuculuğunu Beyza Şekerci’nin, prodüksiyonunu ise FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibinin üstlendiği “Kamera Arkası”, her hafta sinema ve televizyon dünyasındaki gelişmeleri gündeme getirmeye devam ediyor.

“Kamera Arkası”nda bu hafta, büyük beğeniyle takip edilen “Mucize Doktor”un setinden çok özel görüntüler olacak. Ayrıca, dizinin stilisti Nesrin Ayaz ile yapılan söyleşide dizide yer alan karakterlerin stilleri hakkında detaylı incelemeler yapılacak.

Ek olarak bu bölümde National Geographic’in Finish iş birliğiyle ekrana getireceği; İstanbul, Londra ve Cape Town’da çekilen ve tüm dünyayı etkisi altına alacağı öngörülen su kıtlığını konu alan “Bir Su Hikayesi” belgeseline dair önemli bilgiler yer alacak.

Ayrıca, programın “Yakından Tanıyalım” bölümünün bu haftaki yıldızı, “Sen Çal Kapımı” dizisinde Leyla karakterine hayat veren sevilen oyuncu İlkyaz Arslan olacak. Başarılı oyuncu, oyunculuk ve özel dünyası hakkında verdiği samimi röportajı ve hiç bilinmeyen yönleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son olarak izleyiciler, “Kefaret” dizisinin başarılı oyuncularından Yurdaer Okur’un sinema dünyasındaki favorilerini yakından tanıma şansı elde edecekler.

Bunların yanı sıra, sinema dünyasından en yeni projeler, en son haberler ve çok daha fazlası bu Cumartesi saat 12.15’te FOX’un “Kamera Arkası” programında!