Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisi son karardan sonra artık daha etkili olacak!

Mucize Doktor dizisi son karardan sonra artık daha etkili olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 56 bölümü geride kaldı. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor gibi önemli isimlerin kadrosunda buluştuğu dizi için yeni bir karar alındı. Bu yeni karar dizide birçok şeyi değiştirecek, izleyicileri de fazlasıyla şaşırtacak..

Serkan Keskin, yani unutulmaz izler bırakan Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abisi Serkan Keskin, Mucize Doktor dizisine geliyor. Bu sezonun başlarında Öğretmen dizisinde izlediğimiz oyuncu, şimdi de aynı ekranda bu sefer Mucize Doktor dizisinde hayranlarının karşısına çıkacak.

Senaristler yeni bir karar aldı ve hikayede önemli bir değişime imza atmaya başladılar. Önce dış çekimlerle ve milli duyarlılığı olan konularla hikaye ilginç bir hale getirildi ve bunun iyi reyting getirdiği de görüldü. Sonrasında ise ekibe yeni bir ismin katılması gündeme geldi. Sıradan bir karakter değil bu.

Mucize Doktor dizisi son karardan sonra artık daha etkili olacak! 7

Teşhis dehası olarak dikkat çekecek Muhsin karakterinin gelişi ile birlikte hikayeye renk de gelecek. Ali Vefa ile Muhsin arasındaki etkileşim de dizinin gelecek bölümlerinin çok daha farklı olacağını ifade ediyor.

Ali Vefa’yı çok etkileyecek olan Muhsin karakteri hikayenin daha çok öne çıkmasını sağlayacak kadar etkileyici olacak. Senaristler bu karakter üzerinde anlaşılan çok düşünmüş ve ortaya da çok ilginç detaylar dökülüyor… Muhsin; çok büyük çelişkileri olan, kültürlü, takıntılı ama kapalı bir kutu gibi gizemli karakteriyle hastanenin ortasına ve Ali Vefa’nın (Taner Ölmez) hayatına bomba gibi düşecek.

Muhsin karakteri 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 57. bölümden itibaren hikayede yerini alacak. Serkan Keskin de ilk kez fragman ile dizide görünmüş oldu. Oyuncunun performansı da merakla bekleniyor. İşte Mucize Doktor 57. bölüm fragmanı:


.