Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi, yine reytingleri alt üst etti! Bir Zamanlar Çukurova ve diğer diziler döküldü!

Mucize Doktor dizisi, yine reytingleri alt üst etti! Bir Zamanlar Çukurova ve diğer diziler döküldü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’nin Mucize Doktor dizisi, dün akşam 2. bölümüyle ekrana geldi. Sezona yeni giren dizi, diğer dizileri yeni bölümüyle de adeta sildi süpürdü!

Total, AB ve ABC+1 kategorilerinin zirvesine yerleşen dizi, aynı zamanda sosyal medyada da büyük bir başarıya imza attı.

MF Yapım imzalı ve Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizi, ilk bölümüyle büyük beğeni kazanmıştı. 2. bölümüyle de ilgiyi korudu ve yeni sezonun iddialı yapımlarından olduğunu reyting sonuçlarıyla bir kez daha ortaya koydu!

Dün akşam yayınlanan 2. bölümle ABC1 hedef kitlede 14,84 reyting ve 35,49 share, AB hedef kitlede 13,61 reyting ve 35,88 share, TOTAL hedef kitlede 12,36 reyting ve 31,46 share alarak yine en çok izlenen dizi oldu, rekor kırmaya devam etti.

Mucize Doktor dizisi, yine reytingleri alt üst etti! Bir Zamanlar Çukurova ve diğer diziler döküldü! 8

Twitter’da yayın gününde en çok konuşulanlar listesinde 1. sıradaki yerini koruyan Mucize Doktor dizisi, Perşembe akşamları yayınlanan dizilerin adeta kabusu olacak gibi görünüyor! Başrolünde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen’in yer aldıkları dizi, otizmli Ali Vefa’nın doktor olma mücadelesini anlatırken, izleyenleri de farklı bir hikaye ile buluşturuyor.

Dün akşam ekranda ayrıca atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova da vardı. Yeni sezon ilk bölümü yayınlanan dizi, reytingin zirvesini Mucize Doktor’a kaptırdı!

Total’de 2. olan Bir Zamanlar Çukurova, özetiyle de 3. sıradaydı. AB kategorisinde ise 3. sırada yer aldı.

Aynı zamanda TRT’nin Şampiyon ve Star TV’nin Benim tatlı Yalanım dizileri de Perşembe akşamları yayınlanıyor.

Benim Tatlı Yalanım Total’de 10. sıradayken, AB’de 9. sırada yer aldı. Şampiyon dizisi ise Total’de 9 ve AB’de ise 8. sıradaydı.

Görünen o ki Mucize Doktor dizisi, diğer dizileri reyting konusunda zorlamaya devam edecek!

İşte 19 Eylül Perşembe akşamı ilk 10’a giren yapımlar:

Mucize Doktor dizisi, yine reytingleri alt üst etti! Bir Zamanlar Çukurova ve diğer diziler döküldü! 9