Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde ani ayrılık çok sancılı oldu!

Mucize Doktor dizisinde ani ayrılık çok sancılı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor’da acı dolu ayrılık, yeni sorunları beraberinde getirdi! Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisi, ikinci sezonunda da güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Fox TV’de yayınlanan dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Adil bey karakterine hayat veren Reha Özcan’ın ani ayrılığı izleyicileri de derinden sarsmıştı.

Hikayede ise Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakterinin bu vedanın ardından yaşadığı derin bunalım, 50. yeni bölümde dikkat çeken sahneleri beraberinde getirecek… Ali Vefa, 10 gündür şuuru kapalı bir şekilde hastanede yatıyor. Nazlı ise yanı başında.

Babası yerine koyduğu Adil’i ameliyat masasında kurtaramayan Ali Vefa, hayatında sevdiği kimseyi kurtaramamış olmasının da acısını yaşadı. Düşüp bayılan Ali Vefa, 10 gündür ayağa kalkamadı. Berhayat Hastanesi’nde herkes üzgün ve gözleri yaşlı.

Mucize Doktor dizisinde ani ayrılık çok sancılı oldu! 7

Nazlı, Ferman ve tüm ekip Ali Vefa’nın içine düştüğü durumdan kurtulması için elinden geleni yapıyor. Vuslat ise tüm ekibin sinirlerini bozan ve umutların da azalmasına neden olan bir karar alacak. Ferman, Vuslat’a karşı gelmeye çalışsa da başarılı olamayacak.

Yoğun bakımdan normal servise kaldırılan Ali Vefa’nın yeniden uyanması ne kadar sürecek bilinmiyor ama 50. bölümde duygusal sahneler izleyicileri bekliyor.

İşte Mucize Doktor dizisinin 50.bölümünden 2. fragman: