Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinde bir değil iki ayrılık kararı birden!

Mucize Doktor dizisinde bir değil iki ayrılık kararı birden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisine Ezo komşu gelmedi, aslında Ali Vefa onun yakınına taşındı! Mucize Doktor dizisinin 40. yeni bölümü izleyicilerle 3 Aralık Perşembe akşamı buluşacak. Dizinin yeni bölümüne Ezgi Asaroğlu, Ezo isimli karakter ile katılacak. Ancak ortaya çıktı ki, aslında Ali Vefa ev değişikliği yaptığı için Ezo ile komşu oldu.

Yani Nazlı’dan ayrıldıktan sonra Ali Vefa bir ayrılık kararı daha alıp evi de değiştirmiş. Üst üste hayatında büyük değişim kararı almak durumunda kalan Ali Vefa hem aşkını kaybetti hem de alışık olduğu evinden oldu. Bu iki ayrılık Ali Vefa’nın hayatında nasıl sonuçlar yaratacak dizinin yeni bölümlerinde bunun detaylarını izleyeceksiniz.

İşte Ali Vefa’nın yeni evindeki komşusu da Ezo… Ezgi Asaraoğlu, dizinin 40. bölüm fragmanında ilk kez ortaya çıkmıştı. Ezo, elinde yastık ve nevresim ile Ali Vefa’nın kapısına dayanmış, kalacak yer arıyordu.

Mucize Doktor dizisinde bir değil iki ayrılık kararı birden! 7

O Hayat Benim dizisinde Bahar olarak izlediğimiz Ezgi Asaroğlu, 3 yılın ardından yeniden ekranlarda görünecek. Karakteriyle diziye renk katacak olan oyuncu, uzun aradan sonra yeniden hayranları ile buluşmanın keyfini de yaşayacak.

Mucize Doktor dizisinin 40.yeni bölümünden bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Aşk acısı çeken Nazlı, Ali’nin yeni bir eve taşındığını ve kendini tamamen vakalara verdiğini öğrenir ve unutulduğunu hisseder.

Bu sırada Ali’nin bambaşka bir derdi vardır; o da tuhaf, yeni komşusu Ezo’dur ve Ali ondan son derece rahatsızdır.

Diğer tarafta yeni cerrahi şefi Ferda ve Ferman kendilerini tekrar bir cerrahi düellonun ortasında bulurlar.

Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır.

Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar.

Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. Ama bunların herkes için beklenmeyen sonuçları olacaktır.

İşte Mucize Doktor dizisinin 40. bölümünden görüntüler: