Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde bu ayrılık izleyicileri derinden üzdü!

Mucize Doktor dizisinde bu ayrılık izleyicileri derinden üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakterinin Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo’ya yazdığı mektup izleyicileri derinden etkiledi.

Dizinin 48. bölümüne damga vuran sahnede izleyiciler çok kötü hissettiklerini belirten yorumlarda bulundu. Ali içindekileri bir mektup ile Ezo’ya anlattı. Ezo bunu önce romantik bir sürpriz sandı ama aslında bu bir ayrılık, veda mektubu idi.

Mucize Doktor dizisinde Ali içine kapandı ve mektuptaki sözleriyle de Ezo’ya gözyaşları döktür. Tabii ki ekran başındaki birçok izleyici de bu veda mektubuyla hem üzüldü hem de şaşırdı.

Ali Vefa, otizimli birisi olarak Ezo gibi bipolar bozukluğu olan birisi ile yapamayacağını ve arkadaşlığı bitirdiğini yazdı. İşte o anlarda Ezo’nun dökülen gözyaşları ve hayal kırıklığı da izleyicileri bir hayli etkiledi.

Mucize Doktor dizisinde bu ayrılık izleyicileri derinden üzdü! 8

Ezo, o hayal kırıklığı ile mektubu yaktı ve acılarıyla yüzleşti. Mucize Doktor hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, “Bu sahnede çok kötü oldum. Kızın yalnızlığı, Ali’nin isteksizliği ve pişmanlığı, çok üzüldüm” gibi yorumlarda bulundular.

Ezo’nun annesi Vuslat gibi olmadığını yazan dizi hayranları, karakterin yaşadıklarının kendilerini de çok üzdüğünü ifade eden mesajlar paylaştı.

İşte Ali Vefa’nın Ezo’ya yazdığı mektup:

“Sen çok iyi birisin Ezo. İyi şeyler hak ediyorsun. Yıllarca herkes gibi olmayı diledim ben. Sıradan olmayı. Ama sonunda anladım. Kimse normal değil Ezo. Herkes biraz deli galiba. Ama sen… Biraz fazla delisin. Hastalığın bana zor geliyor Ezo. Dengesizsin. Bir anın bir anını tutmuyor. Yetişemiyorum ben sana. Bu çok yorucu. Bipolar biriyle arkadaşlık etmek bana göre değil. Çok zor yapamıyorum. O yüzden seninle arkadaşlığımı bitiriyorum. Lütfen beni bir daha arama. Evime gelme. Seninle görüşemem. Yine de umarım çok mutlu olursun. Hoşçakal.”