Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde doğru yolu buldular, reytingler akacak!

Mucize Doktor dizisinde doğru yolu buldular, reytingler akacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında birkaç bölümdür Mucize Doktor dizisindeki değişimi fark ediyor musunuz? Hastane dışındaki çeşitli olaylar ile dizi zenginleştirilmeye çalışılıyor… Hep aynı ortamda kalan ve aynı karakterler üzerinden yapımın reytinglerinin yukarı çıkmadığı görülünce önemli bir değişime imza atıldı…

Ali Vefa’nın önceki bölümde bir çocuğun hayatını kurtarma çabası büyük ilgi görmüş ve izleyiciler de farklı sahneler gelince memnun olmuştu… Dizinin reytinglerinin de bu yöntem ile arttığı görülünce şimdi de toplumsal duygusallığın üzerine giden sahnelerle Mucize Doktor yenileniyor…

Dizinin 55. yeni bölümü de izleyicileri çok heyecanlandıracak anlarla dolu. Bir asker konvoyunun kaza geçirmesi ile gelişen olaylara Berhayat Hastanesi ekipleri de müdahale edecek. Bu müdahale sırasında Ali Vefa da sahaya inecek ve askerleri kurtarmaya çalışacak.

Ayrıca Onur Tuna’nın canlandırdığı Ferman karakterinin bu müdahale sırasında bir tepeden aşağıda yuvarlanması ve bir taşa çarparak kötü şekilde yaralanması da heyecanı yükseltecek.

Mucize Doktor dizisi senaristleri izleyicinin duygularına hitap eden, toplumsal konularda duyarlılık içeren bir bölüm ile yeniden hayranları Fox TV ekranına davet ediyor.

Ferman hoca büyük acılar çekerken, Ali Vefa da onun tehlikede olduğunu hissediyor ve bulmak için çaba harcıyor. Ferman’ın eli de bu düşme sırasında ciddi bir yara alıyor. Ferman’ın bu durumda bir süre doktorluk yapamaması ve onu Ali Vefa’nın kurtarması da kimseyi şaşırtmayacaktır.

Mucize Doktor dizisinin 25 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 55. bölümden 1. fragmanı videoda bulabilirsiniz.