Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde küfür yiyerek trend oldu!

Mucize Doktor dizisinde küfür yiyerek trend oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Ali Vefa karakterinin çok zor bir karakter olduğunu söyledi. Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programında konuşan oyuncu, gerçek hayatta Demir gibi bir karaktere aşık olabileceğini anlattı

Oyuncu, normal hayatta kötücül birisi olmadığını ama dizilerde kötü bir kadın karakterini canlandırmaktan keyif aldığını belirtti. Hayal Köseoğlu, “İnsanlardan kendimi bu kadar nefret ettirdiysem demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum” dedi.

Twitter’da Açelya karakteri için çok komik yorumlar yapıldığını belirten oyuncu, “Twitter’da yapılan komik ve kötü şeyleri retweetlemiştim. Trending olmuştum o gece. Gözlerime inanamadım. Küfrü yiyerek trending olarak nadir insanlardan birisi oldu” diye konuştu.

Twitter’da kendisi hakkında dizideki karakter nedeniyle yazılan kötü yorumlara çok güldüğünü anlatan oyuncu, hayran kitlesini bu kadar çok sevmesinin en büyük sebeplerinden birisinin gerçekten zeki ve komik olmaları olduğunu anlattı.

Taner Ölmez ve Sinem Ünsal ile çok iyi anlaştıklarını belirten oyuncu, “İkisi de birbirinden tatlı” ifadesini kullandı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.