Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde reyting çaresini buldular ama geç kaldılar!

Mucize Doktor dizisinde reyting çaresini buldular ama geç kaldılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisi Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde yaşanan bazı değişimler olumlu sinyaller veriyor. Dizinin ilk sezonunda yaşanan müthiş yükseliş ve reyting rekorları, ikinci sezon devam etmemişti.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterine hayat verdiği ve çok başarılı işler ortaya koyduğu dizinin son haftalarda yaşadığı değişim ise dikkatlerden kaçmıyor. Dizinin 3-4 hafta önce tarihinin en düşük reytinglerini elde ettiği düşünülür ise şimdiki bu ciddi adımlar önemli bir gelişmeyi gösteriyor.

Mucize Doktor dizisindeki ilgi azalmasını, özellikle dış mekan çekimleri, daha duygusal konulara yönelmesi, toplumun önem verdiği asker konvoyunun kaza yapması gibi güçlü duyguları öne çıkartan anları ile Mucize Doktor dizisindeki hikaye anlatım şeklindeki yenilik reytinglerin de artmasını sağladı.

Ancak dizi bu adım için biraz geç kalmış olabilir. Zira, duygusallık konusunda izleyicileri derinden yakalaması beklenen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi 1 Nisan Perşembe akşamı başlayacak. TRT1 yine büyük bir bomba patlatacak. Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulüm ekrana taşınıyor ve tarihi önemi de olan bu dizi Perşembe rekabetini çok etkileyecektir. Mucize Doktor dizisi de bundan mutlaka etkilenecektir.

Serkan Keskin’in de kadrosuna katıldığı dizinin TRT1 yapımı karşısında reyting kaybedecek mi, bu merak ediliyor. Ancak dizinin duygusal konulara eğilmesi, yeni bölümde Ferman’ın durumunun izleyicileri cezbeden duygusallığı da işin içine katıldığında Mucize Doktor için düşüşün fazla olmaması düşünülebilir.

1 Nisan Perşembe akşamı Bir Zamanlar Kıbrıs’tan sonra 8 Nisan akşamı da bu sefer Camdaki Kız başlayacak. Bu dizi de perşembe rekabetinde müthiş bir mücadeleyi başlatacak.

İşte 1 Nisan akşamı yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin 56. bölüm fragmanı: