Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde yaşanan ayrılık, yeni bir dönemi işaret ediyor!

Mucize Doktor dizisinde yaşanan ayrılık, yeni bir dönemi işaret ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında şimdiye kadar 49 bölüm yayınlanan Mucize Doktor dizisinde, dün akşam sarsıcı bir ayrılık yaşandı. Adil karakterine hayat veren Reha Özcan hikayeye acı bir şekilde veda etti.

Adil’in gidişi aslında dizide yeni bir dönemin de başlayacağının işareti oldu. Ali Vefa için tutunduğu bir dal olan tek kişi Adil hocaydı. Her başı sıkıştığında onun yardımına koşardı. Çünkü onu babası yerine koymuştu…

Ali Vefa, şimdi onun ölümünün ardından bu durumu nasıl atlatacak. Bunun yansımalarını yeni bölümlerde net bir şekilde göreceğiz. Senaristler bu durumu her yerde kullanacaktır. Ali Vefa’nın duygusallaşacağı, belki kabullenememe aşamalarında sinir krizleri geçireceği anlar da yaşanabilir.

Ne ağabeyini kurtarabildi Ali Vefa, ne de Adil hocasını… Bu durumun da psikolojik etkilerinin ne kadar güçlü olacağını yayınlanan 50. bölüm fragmanı anlatıyor.

“Hani ben Mucize Doktordum” diyerek kendisini suçlayan Ali, kendini de bir mezarın içinde gibi görüyor. Ama onu oradan çekip alacak el ise Nazlı…

Ali Vefa, onca bilgisine ve yeteneğine rağmen Adil hocayı hayatta tutmayı başaramadığı için de kendisine kızıyor. Diğer yanda ise Nazlı meselesi var. Hala yürekleri birbirleri için çarpıyor ama hayat onları bir türlü birleştirmiyor. Nazlı, “Ben onsuz yaşayamam” diyerek de ileride yeniden bir araya geleceklerinin sinyalini veriyor.

İşte Mucize Doktor dizisinin 18 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 50.bölüm fragmanı: