Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde yürekleri yakan büyük ayrılık

Mucize Doktor dizisinde yürekleri yakan büyük ayrılık

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinde ayrılık zamanı geldi… Dizinin 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde büyük bir duygusallık hakim olacak.

Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil hocanın diziye veda edeceği zaten biliniyordu. Ancak bu vedanın nasıl gerçekleşeceği çok merak ediliyordu. Reha Özcan’ın ayrılığına yönelik ilk işaretler 49. bölüm 2. fragmanıyla verildi.

Adil hoca silahla vuruldu ve ameliyata alındı. Hem Ferman hem de Ali Vefa onu kurtarmak için ellerinden geleni yaptı. Ali Vefa’nın babası yerine koyduğu Adil hocayı kurtarmak için sergileyeceği mücadele herkesi fazlasıyla etkileyecek. Taner Ölmez yine muhteşem bir performans ortaya koyacak.

Duygusallığın zirve yapacağı bir bölümle karşılaşacaksınız. Ali Vefa’nın gözyaşları milyonlarca izleyiciye de göz yaşı döktürecektir.

Adil hoca karakteri diziye 49.bölüm itibariyle veda edecek. Fragmana yansıyan görüntüde Ali Vefa, bir mucize olsun diye bekliyor bekliyor belki ama, Reha Özcan’ın ayrılacağı zaten net…

İşte 11 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mucize Doktor dizisinin 49.bölümünden 2. fragman: