Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisine Ezo geliyor! Kimin oynayacağı sonunda belli oldu! Ali Vefa’nın yeni aşkı mı?

Mucize Doktor dizisine Ezo geliyor! Kimin oynayacağı sonunda belli oldu! Ali Vefa’nın yeni aşkı mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Mucize Doktor dizisine, bir süre önce yeni bir karakterin katılacağı öğrenilmişti. Diziye katılacak bu yeni karakter merakla beklenirken, aynı zamanda kimin canlandıracağı da yine merak konusuydu. Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa ile ilişkili olacak olan bu isim sonunda belli oldu. Kafalar biraz daha karıştı bu bilgi ile beraber.

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, ekranın sevilen dizileri arasında. Taner Ölmez’in otizmli bir doktoru oynadığı dizide, Ali Vefa ve Nazlı’nın ilişkilerinin bitişine şahit olmuştu izleyici bu hafta.

Ali Vefa, normal bir ilişki sürdürmeye çalışsa da aslında bir başka insana dokunmakta ne kadar zorlandığını, başka insanlar gibi ilişkilerini aynı şekilde yaşayamadığını Nazlı’ya da anlatmıştı. İkilinin duygusal sahneleri de hüzünlendirmişti.

İşte tam bu noktada Ezo karakterinin ortaya çıkması da kafaları karıştırıyor. Zira Ezo, Ali Vefa’nın komşusu olarak gelecek diziye. Kimin oynayacağı da öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Ezo karaterini Ezgi Asaroğlu’nun oynayacağını duyurdu.

Mucize Doktor dizisine Ezo geliyor! Kimin oynayacağı sonunda belli oldu! Ali Vefa'nın yeni aşkı mı? 7

Bakalım bu Ezo, Ali Vefa için yeni bir dost mu, yoksa yeni bir aşk mı olacak? Bunun yanıtını ilerleyen bölümlerde alacağız ama Nazlı ile aşkını bitiren Ali Vefa’nın yeni bir aşka yelken açması da olası…