Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin iki ünlü ismi yeni projede buluştu!

Mucize Doktor dizisinin iki ünlü ismi yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cenazemize Hoş Geldiniz isimli yeni sinema filminde başrolde yer alacak olan Sinem Ünsal, yeni projenin heyecanını yaşıyor. Gonca Vuslateri’nin senaryosunu yazdığı filmde Sinem Ünsal’ın partneri ise Kubilay Aka olacak. Kubilay Aka ayrıca Sadece Arkadaşız isimli dijital dizide Hazar Ergüçlü ile partner olduktan sonra şimdi de yeni sinema filminde Sinem Ünsal ile aynı seti paylaşacak.

Filmin okuma provaları yapıldı ve Sinem Ünsal heyecanını röportajında ifade etti. Oyuncu, “O kadar güzel geçti ki, biz çok güldük” diyerek okuma provalarından memnun ayrıldığını ifade etti.

Mucize Doktor dizisinin iki ünlü ismi yeni projede buluştu! 7

Sinem Ünsal, çok güzel bir senaryolarının olduğunu ve dizi ekibinde daha önceden tanıdığı insanların da bulunduğunu belirtti. Reha Özcan ile daha önce Mucize Doktor dizisinde birlikte yer alan Sinem Ünsal, Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminde de yine usta oyuncu ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Sinem Ünsal, “Tanıdığım oyuncu arkadaşlarım var, Reha abi ile daha önce çalıştık. Hem tanıdığım güzel insanları görmek mutlu etti hem çok güzel senaryomuz var” diye konuştu.

İrem karakterini canlandıracak olan oyuncu, şöyle konuştu: “Evlenmek ve huzurlu olmak istiyor. Ama alışılmışın dışında bir ailesi var. Onları çok seviyor ama müstakbel eşinin ailesi ile onlar arasında bir köprü kurmaya çalışan bir karakterim var. Her iki tarafı da idare etmeye çalışan bir karakterim var. Ben oyuncu olarak ayrıca mutluyum. Çok güzel yazılmış bir karakter ve bu senaryonun içinde olmaktan çok mutluyum.”

İlk fragmanı bile görünce izleyicilerin çok heyecanlanacağını ifade eden Sinem Ünsal, yeni projesi için bir hayli iddialı konuştu.