Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor mucize yapınca Taner Ölmez’in kazancı düşük kaldı!

Mucize Doktor mucize yapınca Taner Ölmez’in kazancı düşük kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor, yayınlanan 4 bölümüyle de büyük olay yaptı. Dizi her bölümü ile tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Hatta iki kez üst üste Türkiye reyting rekoru kırdı. Dizinin bu noktaya gelmesinde en önemli etkenlerden birisi Taner Ölmez’in müthiş performansıydı.

Savant sendromlu Ali Vefa karakteri ile gönülleri kazanan Taner Ölmez, rolüne çok iyi hazırlanmıştı.Bunu da ekran başındakilere kabul ettiren bir performans sergilemekte.

Ancak ortaya çıktı ki Taner Ölmez, bölüm başına 70 bin TL kazanıyor… Bu rakam dizi bu kadar müthiş bir iş yapmamış olsa normaldi.

Ancak Mucize Doktor ile aynı gün yayınlanan TRT1 ekranındaki Şampiyon dizisinde Tolgahan Sayışman’a verilen ücretin 65 bin TL’nin çok üzerinde olduğu daha önce yazılmıştı. Tolgahan Sayışman’ın dizisi reytinglerde çok gerilerde…

Burak Özçivit’in de Diriliş Osman dizisinden alacağı bölüm başı ücretin 200 bin TL’nin üzerinde olduğu söylenmekte. Kurşun dizisi için Engin Altan Düzyatan’ın bölüm başı 150 bin TL’ye anlaştığı ifade ediliyor.Sefirin Kızı dizisi henüz başlamadı ama Engin Akyürek’in bölüm başı alacağı ücret için 200 bin TL telaffuz edilmekte.

Mucize Doktor mucize bir performans sergiledi ama Taner Ölmez’in ücreti de bu durumda diğer rakiplerine nazaran düşük kalmış oldu.

Bakalım Ölmez’in ücretine bir zam konusu gündeme gelecek mi? Rakiplerine bakılır ise Taner Ölmez bu reytingi getiren isimlerin başında geldiği için bunu hakkı var