Ana sayfa TV Programları Mucize Doktor setini merak edenlere Beyza Şekerci’den Kamera Arkası sürprizi!

Mucize Doktor setini merak edenlere Beyza Şekerci’den Kamera Arkası sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinema dünyasını yakından takip eden ve dizi tutkunlarının beklentilerine de yer veren Fox TV’nin yeni programı Kamera Arkası’nı Beyza Şekerci sunuyor. Önceki Pazar ilk bölümü ile yayınlanan programın ikinci bölümü de 13 Eylül’de izleyicilerle buluştu. Beyza Şekerci’nin başarılı sunumuyla dikkat çeken programda sinema dünyasından perde arkası görüntüler yer aldı.

Programda ayrıca Mucize Doktor dizisinin setinden de özel görüntüler ve oyuncularla röportajlara yer verildi. Nazlı, Tanju, Beliz ve Güneş karakterlerine hayat veren ünlü oyuncuların röportajları da yer aldı. Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan ve Korhan Erduran programa sözleriyle renk kattı. Mucize Doktor setinden özel görüntüleri videoda (22.47) izleyebilirsiniz.

Sinema ve dizi tutkunlarının heyecanla takip edeceği programda, vizyon filmlerinden set ziyaretlerine, film galalarından oyuncularla röportajlara kadar renkli konular yer alıyor.

Hem yerel hem de dünyadan haberlerin konu alınacağı programda birbirinden efsane filmlere dair özel bölümler de yer veriliyor.

“Kamera Arkası” programında ayrıca dizi setlerinde oyuncularla renkli söyleşiler yapılıyor ve dizilerin kamera arkası görüntülerine yer veriliyor. Film galalarını da ziyaret eden programda, vizyon filmlerine dair ilgi çekici bilgiler paylaşılıyor.