Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Açelya karakterini Hayal Köseoğlu’na vermek büyük bir riskti!

Mucize Doktor’da Açelya karakterini Hayal Köseoğlu’na vermek büyük bir riskti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Hayal Köseoğlu, Açelya karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, beğeni toplayan bir performansa sahip. Daha önce bile isteye kötülük yapan birisini canlandıramayan Hayal Köseoğlu için hem farklı bir rolde, hem de cast çekiminde büyük bir riskti.

Hayal Köseoğlu, Senaryo Sohbetleri programının konuğu oldu. Oyuncu, yönetmen Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı. Dizinin hayranları da oyuncuya çeşitli sorular yöneltti.

Açelya karakterinin kendisini ne kattığı sorulunca ünlü oyuncu, bu role seçilmesinin bir risk olduğunu belirtti. Hayal Köseoğlu, Açelya’nın kendisine ne kazandırdığını şu sözlerle anlattı: “Daha geniş bir platform kazandırdı, kendimi ifade edebilmem ve kendimi yansıtabilmem için. En önemli şeylerden birisi bu. Hayatımda ilk defa çok istediğim kötü bir karakteri oynadım. O benim için çok güzel bir şeydi, çok istediğim bir şeydi. Çünkü benim enerjimi yüksek enerjili, up insanları yakıştırıyordu sektör.”

Daha önce canlandırdığı rollere bakılınca böyle kötücül bir karakteri için kendisinin düşünülmesini cast direktörünün aldığı bir risk olarak gören Hayal Köseoğlu, hayatında ilk kez böyle birisine hayat verdiği için çok mutlu.

Mucize Doktor'da Açelya karakterini Hayal Köseoğlu'na vermek büyük bir riskti! 7

Oyuncu, “Cast direktörünün aldığı bir risk… Kötücül sayılabilecek bir rol vermek bir riskti. Benim çok istediğim bir şeydi. Daha önce kötücül birisini oynamamıştım. En fazla şımarık, ya da çaresizlikten kötülük yapanları oynadım. Ancak bile isteye, kendi içinden gelen hırsla kötülük yapan birisini oynamamıştım. Bu benim için değişik bir şey oldu” diye konuştu.

“Açelya karakterinden ne öğrendin?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Hayal Köseoğlu, sevdiği birisine bir şey katabilmek için töleranslı ve sabırlı olması gerektiğini öğrendiğini anlattı. Oyuncu, bazen de karşısındaki kişiye iyi gelebilecek küçük beyaz yalanlar söylenebileceğini Açelya karakteri ile yeniden tecrübe ettiğini sözlerine ekledi.