Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da bu kadar gerilim fazla, Ali Vefa’nın düştüğü durum çok fena!

Mucize Doktor’da bu kadar gerilim fazla, Ali Vefa’nın düştüğü durum çok fena!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Mucize Doktor dizisinin 45. bölümünde çok gerilimli anlar yaşanacak. Tanju, hastanede asistan doktorlar arasında büyük bir yarış başlatıyor. Yüz nakli için büyük sınav var. Ferman ise bir kişiyi seçmek durumunda kalacak.

Ali Vefa ile Nazlı ayrılığının ardından bu sefer de iki aşık birbirlerine rakip olacak. Hem de bu rekabet sonrasında birisi hastaneden kovulacak. Mucize Doktor dizisinin 45. yeni bölümü büyük bir heyecan dalgası ile geliyor. Dizinin yeni bölümünde Ali Vefa’nın Ferman’ın verdiği karar ile düştüğü durum ise herkesi şaşkınlığa uğratacak.

Ferman, seçim yapıyor ve seçtiği kişinin ismi kağıtta yazıyor. O kağıdı bulan Ali Vefa ise, Nazlı’nın ismini görüyor. Sevinse mi, üzülse mi bilemiyor. Çünkü bu durumda kendisi hastaneden ayrılmak durumunda kalacak. Kendisi kalsa, Nazlı gönderilme tehlike altında olacak.

Ayrıca diziye Zerrin Tekindor’un Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Ezo karakterinin annesi Vuslat olarak girmesi de bekleniyor. Vuslat, geldiği zaman dengeler nasıl değişecek herkes merak içinde yeni bölümleri bekliyor.

Mucize Doktor dizisinin 45.yeni bölümünden ikinci fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Berhayat Hastanesi tarihindeki ilk yüz nakli ameliyatına hazırlanmaktadır ve vakanın sonunda hastanede tek bir asistan kalacaktır. Ama bu sefer asistanlar hocalarından gizli başka bir yöntem denemeye karar verirler. Diğer taraftan Ferman vaka nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın seçimini çoktan yapmıştır. Ama bütün dengeleri değiştiren hiç beklenmedik biri Ezo olur. Hastaneye gelen ve durumun vahametini gören Ezo, son çare gizemli birini arar.