Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’daki senaryo hatası, Yasemin Özilhan gerçeğinin ortaya dökülmesini sağladı!

Mucize Doktor’daki senaryo hatası, Yasemin Özilhan gerçeğinin ortaya dökülmesini sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Yasemin Özilhan ise, son haftaların neredeyse bir numaralı konusu oldu.

Özilhan’ın 10 yıl aradan sonra dizi setlerine dönmesi bir yana, hem fiziksel hem de ses olarak değişiklikler izleyicilerin aklını karıştırdı.

Daha önce dublaj yapılarak seslendirilen Yasemin hanım, Mucize Doktor’da kendi sesini kullandı ve izleyiciler bir hayli yabancıladı. Ayrıca 10 yıl önceki görüntüsü ile bugünkü imajı arasındaki bariz farklar da herkesi şaşırtmaya yetti.

Ancak asıl detay senaryoda yapılan hata nedeniyle yaşandı. 10 yıl önceki gibi Doktor Ela olarak diziye katılan ve Doktorlar dizisinin devamı gibi sunulması senaryo hatasını önemli bir hale getirdi.

Doktor Ela, Doktorlar dizisinde beyin cerrahi asistanlığı yapmıştı. Mucize Doktor’a ise kardiyolog olarak geldi. Doktor Ela’nın, “Babamı kaybettikten sonra Fransa’ya gittim” şeklindeki bir sözündeki hatayı izleyici yakaladı.

Mucize Doktor'daki senaryo hatası, Yasemin Özilhan gerçeğinin ortaya dökülmesini sağladı! 7

Twitter ortamında Doktor Ela etiketi ile yorum yağdı. Ela’nın Doktorlar dizisinden babasının ölümünden sonra değil, Levent’in nikah masasında onu terk etmesinden sonra gittiği gerçeğini fanları ortaya koydu.

Peki bu senaryo hatası neyi mi ortaya koydu? 10 yıl önce bile yayınlanan bir dizinin hala gündem olabileceğini, hala izleyicilerin internet üzerinden eski dizileri takip ettiğini, izleyicilerin Yasemin Özilhan’ı ne kadar çok özlediği,Doktorlar dizisini ne kadar çok sevdiği ve Mucize Doktor’da en ufak bir hataya bile tahammüllerinin olmadığını gösterdi.