Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan ayrılışıyla üzen Özge Özder, sevimli dostlarını özel günde unutmadı

Mucize Doktor’dan ayrılışıyla üzen Özge Özder, sevimli dostlarını özel günde unutmadı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisinde oynayan Özge Özder’in yaz aylarında diziden ayrılacağı ile ilgili haberlerin gündeme gelmesi, izleyiciyi çok şaşırtmıştı. Kıvılcım karakteriyle ekranlara gelen oyuncunun rolünün bitirilmesine kimse bir anlam veremedi.

Yeni sezonun başında izleyenleri pek de tatmin etmeyen bir sonla Kıvılcım karakteri diziden çıkarıldı. Hamile olan ve doğumuna az bir zaman kalan Kıvılcım, hastanede bir kişi tarafından rehin alındı ve kazan dairesine götürüldü. O sırada ne hikmetse kazan dairesi patladı.

Vücudunun büyük bölümü yanan Kıvılcım ameliyat masasındayken Ali Vefa ve Ferman tartıştı. Ali, bebeği kurtarmayı etik bulurken, Ferman, annenin kurtarılmasını istedi. Bir şekilde Ferman ameliyattan gidince Ali Vefa, bebeği alıp kurtardı ama Kıvılcım öldü.

Bu sonu izleyici Kıvılcım karakterine hiç yakıştıramadı ama Özge Özder bir şekilde diziden çıkarıldı. Ancak oyuncu, rolü biter bitmez hemen Bodrum’daki evine ve huzurlu yuvasına döndü.

Eşi ve iki tatlı köpeğiyle birlikte yaşayan oyuncu, bugüne özel yayınladığı bir fotoğrafıyla ne kadar mutlu olduğunu da bir kez daha gösterdi.

4 Ekim Hayvan Hakları günü için eşi ve iki sevimli dostuyla verdiği pozu paylaşan oyuncu, aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Çocuklar ve biz tüm can dostlarımızın 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü’nü kutluyoruz. ????❤️ Çocuklarla çektiğimiz yeni YouTube bölümü yayında, biz Kurtköy ormanında beslemede olacağız. @koton sponsorluğunda @banagozkulakol adına yapacağımız anlık besleme paylaşımları ise storylerde olacak… Siz de 4 ekim için tüm büyük marketlerde indirimde olan mamalardan alıp bir can dostumuzu sevindirmeyi unutmayın… Hepinizi öpüyorum canlarım…

Mucize Doktor'dan ayrılışıyla üzen Özge Özder, sevimli dostlarını özel günde unutmadı 7