Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun tacize karşı aldığı önlem!

Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun tacize karşı aldığı önlem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, dizinin 2. sezon öncesi toplantısında arkadaşları ile bir araya geldi. Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı ile ilgili iddialar hakkında görüşleri sorulan Hayal Köseoğlu, şiddetin uzun süredir var olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Çok bastırılmış bir şiddet dürtüsü olduğunu düşünüyorum erkeklerde. Ego ile çok doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Güçlü kadına karşı bir korku olduğunu düşünüyorum erkeklerde. Tamamen bilinç altında, bastırılmış olarak. Çok yazık. Maalesef yaşadığımız coğrafyada da dünyanın bütününde de biz kadın olduğumuz için çocukluğumuzdan beri bu haberlere maruz kalıyoruz ve bu korku ile büyütülüyoruz. Kadına şiddet çok uzün süredir maruz kaldığımız bir şey, sadece son zamanda değil maalesef. Ama sanat camiasında olduğu zaman çok talihsiz oluyor. Umarım önü kesilebilir, umarım bir yol bulunabilir. Çok şanslı hissediyorum kendimi, hayatımdaki kimseden böyle bir şey görmedim. Umarım, Allah hiçbir zaman karşıma öyle insanları çıkartmaz.”

Üniversiteye başladığı dönemde özellikle toplu taşımada taciz olaylarından dolayı korku yaşadığını anlatan Hayal Köseoğlu, bu psikoloji ile dövüş sporlarına yöneldiğini ifade etti.

“Tacize uğradınız mı?” şeklindeki bir soruyu yanıtlayan oyuncu, “Başına gelmeyen kadın olduğunu zannetmiyorum. Hepimizin başına gelmiştir irili, ufaklı ama kendimi savunmak benim için çok önemiydi. Küçükken babam da hep söylerdi” dedi.

Youtube’da bir video gördüğünü ve bir kadının çantasını almaya çalışan adamı perişan ettiğini izlediğini belirten Hayal Köseoğlu, “Ben neden korkuyorum dedim. Dövüş dersi aldım. Şu anda bana kimse bulaşamaz diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

İşte röportajın detayları…