Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Adil Hoca’sı Reha Özcan, TRT1’in sevilen dizisine geçti!

Mucize Doktor’un Adil Hoca’sı Reha Özcan, TRT1’in sevilen dizisine geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bizim Hikaye dizisinin ardından Mucize Doktor dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Reha Özcan, Arif Hoca karakteriyle izleyenlerin gönlünü bir kez daha fethetmişti. Usta oyuncunun Şubat ayında Mucize Doktor’dan karakterinin ölmesiyle ayrılması, izleyenleri çok üzmüştü. Dizinin ilk gününden beri kadroda yer alan Özcan’ın gidişi, hala diziyi izleyenler için bir boşluk oluşturmaya devam ediyor!

Ancak olan oldu, Arif Hoca artık Mucize Doktor dizisinde yok! Ancak usta oyuncu, bu kez yine çok sevilen bir başka dizinin kadrosuna dahil oldu. Üstelik bu kez dram değil, komedide oynayacak!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’in kadrosuna Reha Özcan da dahil oldu. Geçtiğimiz Ay 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin’in ardından Seksenler dizisine bir başka usta isim arayışı başlamıştı. Reha Özcan’nın diziye dahil olması ile birlikte, dizinin yeni bölümleri de merakla beklenmeye başlandı.

Dizinin yapımcı ve senaristi Birol Güven “Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler’e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır “ sözleriyle transfer açıklamasını da yaptı.

Mucize Doktor'un Adil Hoca'sı Reha Özcan, TRT1'in sevilen dizisine geçti! 7

Ekranların sevilen ve fenomen yapımlarından birisi olan Seksenler’de rol almaktan dolayı Reha Özcan da mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler dizisine katıldığım için çok heyecanlıyım.”

Usta oyuncunun dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz bilinmiyor. Yeni bir karakterle mi gelecek yoksa, Rasim Öztekin’in karakterini mi oynayacak merakla bekleniyor.

‘Seksenler’ yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncularla çok yakında yeniden TRT 1 ekranlarında olacak.