Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Ezo’su öyle sürpriz geliyor ki, diziyi alt üst edeceği kesin!

Mucize Doktor’un Ezo’su öyle sürpriz geliyor ki, diziyi alt üst edeceği kesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, ikinci sezonunda 7’li reytinglere adeta sıkıştı kaldı. Bir türlü yükseliş sergileyemiyor. Kemik izleyicisi diziyi bu seviyede tutuyor ama bir heyecan da gerekli.

Ferda karakterinin katılması ile diziye renk katan Seda Bakan yeterli olmadı. Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı Doruk karakteri de diziye fayda sağladı. Ancak Ali Vefa’nın hayatını etkileyecek, dizide dengeleri değiştirecek ve heyecanı artıracak bir başka role ihtiyaç vardı.

İşte bu ihtiyaç sonrası Ezgi Asaroğlu, Ezo karakteri ile yapıma katılıyor. Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX’un dizisi yeni sürpriz karakter ile herkesi şaşırtacak.

Sevilen oyuncu Ezgi Asaroğlu, Ali Vefa’nın (Taner Ölmez) yeni komşusu Ezo karakterine hayat verecek. Ezo; insanları, kendisi de dahil, sürekli şaşırtan, doğanın bir gücü gibi asla tahmin edilemez, öngörülemez karakteriyle Ali Vefa’nın hayatına bol bol sürpriz getirecek.

Mucize Doktor'un Ezo'su öyle sürpriz geliyor ki, diziyi alt üst edeceği kesin! 7

Mucize Doktor dizisinin hikayesinde önemli bir fark yaratması beklenen Ezo karakterinin direkt Ali Vefa ile temasta olacağı için hikayeye daha yüksek katkı yapması ve ilgiyi de artırması hedefleniyor. Ezgi Asaroğlu ise 2017 yılından bu yana dizilerde yer almıyordu. Son oynadığı yapım da yine Fox TV’de yayınlanan O Hayat Benim dizisi olmuştu.

Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Seda Bakan, Hakan Kurtaş, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları barındıran “Mucize Doktor”, her Perşembe yeni bölümleriyle FOX’ta.