Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’nın yeni dizisi belli oldu!

Mucize Doktor’un Ferman’ı Onur Tuna’nın yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken oyuncularından birisi de Onur Tuna… Önceki sezon Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Alihan karakteri ile bir hayli öne çıkan oyuncu, hayranlarını Mucize Doktor’daki Ferman ile de çok etkiledi.

İki sezon süren Yasak Elma ve ardından yine iki sezon süren Mucize Doktor’da başarılı performanslar sergileyen oyuncu, kısa bir ara verdikten sonra yeniden izleyicilerle buluşacak.

Onur Tuna’nın yeni dizisi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Fox TV’nin yeni dizisi için anlaştı.

Innocent Defendant isimli dizinin uyarlaması olarak çekilen Mahkum isimli dizide Onur Tuna başrolde bulunuyor. MF Yapım imzalı olan bu dizinin hikayesini yazan kişinin ise Uğraş Güneş olduğu ortaya çıktı.

Onur Tuna’nın son 3 dizisinin de Fox TV ekranı için hazırlanmış olması da dikkat çeken bir detay oldu. Tuna aynı ekranda Alihan ve Ferman karakterlerine hayat verdikten sonra bakalım şimdi nasıl bir rolle gelecek? Hayranlar heyecanla detayları bekliyor, ayrıntılar ortaya çıkınca sayfalarımızda okuyabilirsiniz.