Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Hayal Köseoğlu kendisinden beklenmeyeni yaptı!

Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Hayal Köseoğlu kendisinden beklenmeyeni yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayal Köseoğlu, bu sezon Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Başarılı performansı ile takdir toplayan oyuncu, sette de müthiş bir arkadaşlık ortamı yaşadıklarını ve herkesin çok mutlu olduğunu söyledi.

Sevgilisi Caner Şahin ile tatile çıkan oyuncu hakkında magazin basınında çıkan kimi haberler dikkatleri çekmişti. Hayal Köseoğlu da bu haberlere ilginç bir şekilde yanıt verdi. Sevgilisine tekme attığı bir videoyu yayınlayan oyuncu, basında çıkan haberlerle de dalgasını geçti.

Köseoğlu, “Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar… Ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim” diyerek videoyu paylaştı.

Hayal Köseoğlu, ayrıca hemcinslerine de seslenerek bacaklarında selülit olup olmamasını önemsememelerini ve hayatlarına normal şekilde tatilde de devam etmelerini önerdi.

Oyuncu, şöyle yazdı: Lütfen bacağınızda birkaç selülit var diye, hatta bacaklarınız selülitle kaplı olsa bile, pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum!”

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLİTLE KAPLI OLSA BİLE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum! ????#fuckbeautystandards

Hayal Köseoğlu (@hayalkoseoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()