Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder çok büyük bir aşk yaşıyor!

Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder çok büyük bir aşk yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Özge Özder, Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, sevgilisi Sinan Güleryüz ile mutlu günler yaşıyor. Hem iş yaşamında hem de özel yaşamında mutluluk dağıtan Özder, sevgilisinin köpekleri ile verdiği pozu instagram hesabından paylaştı.

Sinan Güleryüz’e olan aşkını mesajında anlatan Özder, “Tek dileğim sağlıkla hep yanımda olman” diyerek de sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Özge Özder’in aşk dolu mesajına hayranlarından da binlerce beğeni geldi. Özge Özder sevgilisi için “Ailem hayatım her şeyimsiniz.. Nice mutlu yaşlara ” notuyla da sevgisini gösterdi.

İşte Özge Özder’in paylaşımı:

Öyle çok seviyorum ki seni sizi, yani bizi… Şu fotoğrafın güzelliğine bak.. Tek dileğim sağlıkla hep yanımda olman.. O muhteşem enerjinle rengarenk yaptığın hayatımıza hep neşe katman.. Hayat her yeni yaşında sana hayallerine dokunma şansı versin, mucizelerini göstersin.. Hep güzel insanlarla karşılaştırsın ! Zaten öyle çok seviliyorsun ki bence hayatında olmadığın ya da seni tanımayan herkes bir çok şeyden mahrum ve çok eksik… ❤️

Ömrüm beni sevenlere konforlu bir sevgi alanı tanımaya çalışmakla yani kendi isteklerimden çok onların mutluluğunu öncelikli saymakla ve koşulsuz, olduğu gibi sevmeye kendimi adamakla geçti. Kimseyi ona kendi biçtiğim elbiseyi giymesi koşuluyla sevmedim. Biz birbirimizi olduğumuz gibi sevdik, yani ne güzel ki kendi yansımamı buldum.. Herkesi kucaklayan o koca kalp iyilikten yana kuşandığı zırhla hep korunaklı olacak biliyorum.

Sadece kendi gibileri bağrına basmaya dair verdiği karar ise kendine verdiğin değeri ve artık (çocuk ruhuna rağmen) olduğun yaşın insanı olduğunu gösteriyor.. Hayat hep sana layık insanları çıkarsın karşına.. Seni çok ama çok seviyorum canım sevgilim ❤️Ailem hayatım her şeyimsiniz.. Nice mutlu yaşlara ????(Büyük kutlama için cumayı bekle) @sinanguleryuzofficial

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder çok büyük bir aşk yaşıyor! 7