Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’in okuduklarından kalbi söküldü!

Mucize Doktor’un Kıvılcım’ı Özge Özder’in okuduklarından kalbi söküldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay  – Kıvılcım karakteri ile Mucize Doktor dizisinde izlediğimiz Özge Özder isyanlarda… Konu bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir… 3 Aralık Salı günü Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2’inci sınıf öğrencisi olan, balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir’i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Bıçaklanan Özdemir yaşamını yitirdi. Yaşanan bu olay Türkiye gündemine büyük bir acı olarak düştü. Ünlü oyuncu Özge Özder de yaşananlara isyan etti.

Toplumsal konulardaki duyarlılığı ile bilinen, Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri ile izlediğimiz Özge Özder, instagram hesabından yaptığı paylaşımda adeta isyan etti.

Özder, şu sözlerle isyanını dile getirdi: “Yok olsun artık insanoğlu… Bence hak edişimiz budur! Hiç tanımadığım kız kardeşime ağlarcasına, sarsılarak göz yaşlarına boğuldum az önce dünyalar güzeli bir balerin kız için… Kalbimi söktü okuduklarım.. Evet ne yapacaksın sevgili devlet baba? Kız çocuklarının bu katledilişine nasıl çare bulacaksın? #cerenözdemir”

Yaşar Kemal’ın unutulmaz sözlerini de paylaşan oyuncu,  takipçilerinden de büyük destek buldu.

Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder'in okuduklarından kalbi söküldü! 7