Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un rekorları kıran reytingleri huzur getirmedi!

Mucize Doktor’un rekorları kıran reytingleri huzur getirmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizi projesi başarısız olsa dert, başarılı olsa yine dert. Reytingler bu noktada çok önemli. Başarılı işlerde de yüksek gelen reytingler her zaman huzuru bulmayı sağlamıyor. Çünkü her yeni bölüm büyük bir sınav ve bir önceki başarıyı en azından tekrarlamak şart.

Mucize Doktor setinde de reytingler çok yüksek gelse de bir türlü bu konuda huzur sağlanamadı. Yapımcı Asena Bülbüloğlu, her Cuma sabahı bir reyting telaşı yaşadıklarını anlattı.

Mucize Doktor’un da yapımcılığını üstlenen Bülbüloğlu, çok sancılı bir süreç yaşadıklarını, yoğun çalıştıklarını ve 21’e kadar varan reytingler nedeniyle de stres altında olduklarını söyledi.

Mucize Doktor dizisi sezon boyunca o kadar başarılı sonuçlar elde ettik, sezonun en çok izlenen dizisi olmayı da başardı. 21 reytingi dahi gören Mucize Doktor’un müthiş çıkışına rağmen huzuru bulamadığını itiraf eden yapımcı, şu sözleri ile dikkat çekti:

“Aslında yaptığın şeyin reyting dışında çok büyük anlamı var.Ama bu televizyonun şeytani bir tarafı da var ya, reyting nedeniyle huzuru bulamadık. Her perşembe totel olmuştu. Birbirimizi yiyoruz. Cuma sabahı saat 10’da herkes birbirine telefon, mesaj trafiği.. Cumartesiden itibaren yeni bölüm stresi, nasıl olacak, kaç reyting alacak diye… O reyting ile mutlak huzuru bulamadık.”