Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı 20 Haziran canlı yayınında neler oldu?

Müge Anlı 20 Haziran canlı yayınında neler oldu?

tarafından ker_def

atv ekranlarında hafta içi izleyenlerle buluşan Müge anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha çözüldü. Ancak ortaya çıkan gerçekler izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Müge Anlı’nın bulduğu kaybın altından herkesi dehşete düşüren bir olay çıkınca ekip de bu olayın üzerinde durmaya karar verdi.

Müge Anlı 20 haziran canlı yayınında 2 yıldır kayıp olarak aranan Habibe Sancak’ın ailesi de yardım istemek için Müge Anlı stüdyosundaydı. Kızlarının fotoğrafını gösterdiler. Hemen ardından genç kız bulundu.

Ancak Habibe Sancak’ın Müge Anlı’ya akıl almaz şeyler anlattı. Eski kayınpederi para karşılığı kendisini sattığını söyleyen Habibe Sancak; “Eşimle anlaşmalı boşandık. Sonra kayınpederim beni bir adama sattı. Onun yanına bıraktı” dedi.

Müge Anlı, yaşadıklarıyla herkesi dehşete düşüren Habibe Sancak’ın kaldığı yeri buldu. Bugün de genç kızı, 2 yıldır görmediği ailesiyle kavuşturdu.

Ancak Habibe’nin bugün canlı yayında anlattıkları şok üzerine şok yaşattı. “Abim, beni satan kayınpederimin oğluna para karşılığı vermişti. Sonra da kayınpederim beni sattı” diyerek yaşadığı dramı anlattı.